Anişoara Stănculescu, candidatul PMP la primăria Craiova: APEL CĂTRE CRAIOVENI

0
1115

Dragi craioveni,

 

Nu daţi toată puterea în Craiova unui singur partid. Nici PSD, nici PNL.Progresul unei comunităţi vine din dialog, din dezbaterea  democratică a ideilor, proiectelor şi soluţiilor.

Aţi văzut ce s-a întâmplat în aceşti ani dacă un singur partid a avut practic toată puterea în Craiova. Câteva realizări şi un ocean de nemulţumiri, mai ales în cartierele  indepărtate ale oraşului. Bani risipiţi, priorităţi decise de interese politice, nu de interesele şi nevoile voastre. Mai vreţi asta?!?

M-am întâlnit cu mulţi dintre voi în această campanie şi mi-aţi spus problemele voastre, ale zonelor în care locuiţi. V-am văzut trişti şi dezamăgiţi. Înfuriaţi şi decişi să nu mai acceptaţi minciuna,  ipocrizia, nepăsarea celor care v-au furat votul şi speranţa.

Mergeţi  duminică la vot! Luaţi-vă măsuri de siguranţă şi mergeţi. Nu lăsaţi găştile de partid să decidă în locul vostru.

Schimbarea în Craiova începe cu votul fiecăruia dintre voi! Ea va exista în anii ce vin doar dacă veţi vota ALTFEL!  Nu cu aceia care au demonstrat că, fie nu  pot mai mult, fie nu ştiu mai mult, fie nu vor mai mult!

Craiova are nevoie de un Consiliul Local viu, nu de un executant orb al ordinelor primarului, oricare ar fi acela.

Mergeţi la vot! Votaţi cu judecată dreaptă! Ignoraţi-i pe cei care v-au ignorat!

 

Mereu, În Serviciul Dumneavoastră,

Anişoara Stănculescu

Candidatul PMP la Primăria Craiova

Comandat de PMP Dolj, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 21200020.