Universitatea Craiova l-a transferat pe japonezul Takuto Oshima

0
464

După portarul Silviu Lung junior şi extrema Carlos Mora din Costa Rica, Universitatea Craiova a oficializat al treilea transfer al verii, mijlocaşul japonez Takuto Oshima. Pe jucătorul nipon în vârstă de 26 de ani Costel Gâlcă îl știe din perioada în care acesta juca pentru Cracovia și îl avea adversar în Polonia, când antrena Radomiak Radom. Japonezul are o cotă de 550.000 de euro, conform transfermarkt, și a bifat în sezonul trecut 28 de apariții în Ekstraklasa, a dat un gol și două pase decisive.

Format în Japonia la FC Osaka şi Fukuoka University, Takuto Oshima a mai jucat în Slovacia, la Zupcany şi Michalovce, iar în ultimii doi ani a evoluat pentru Cracovia, el rămânând liber de contract în vara aceasta.

„Suntem entuziasmați să anunțăm cel de-al 3-lea transfer important al Universitatii Craiova pentru acest sezon! La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaște bine și are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima. Takuto Oshima este un mijlocaș defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinară, având următoarele caracteristici: Viziune excelentă asupra jocului – Este capabil să anticipeze mișcările adversarilor și să intercepteze mingea eficient. Distribuția precisă a mingii – Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie. Rezistență fizică și disciplină tactică – Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului. Excelență tehnică: Cu un excelent simț și control al mingii, Oshima este așteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive. Este așadar o nouă piesă importantă a puzlle-ului din noua eră sportivă a Științei. Mult succes, Takuto Oshima!” este anunţul Universităţii Craiova.