CANDIDATUL ALDE ANIŞOARA STĂNCULESCU, LA SFAT CU CRAIOVENII

0
94

alde (2)După depunerea oficială a candidaturii, inginerul ANIŞOARA STĂNCULESCU şi-a continuat întâlnirile cu craiovenii pentru a afla care le sunt aşteptările de la viitorul primar şi cum văd ei desfăşurarea campaniei electorale care va începe sâmbătă. 27 mai ora 0:00.

Candidatul ALDE a fost întâmpinat cu simpatie peste tot în Craiova, fiind şi singura femeie care a intrat în această competiţie electorală. Conform evaluărilor sociologice, craiovenii vor, într-un număr foarte mare, să aleagă o femeie în funcţia de primar al Craiovei.

Anişoara Stănculescu s-a întâlnit în aceste zile cu locuitorii din Centru, Calea Bucureşti, Brazda lui Novac şi Craioviţa nouă.

Oamenii au fost curioşi să-i afle intenţiile şi au profitat de întâlnire pentru a-şi spune nemulţumirile.

Dincolo de obiectivele mari ale oraşului, legate de autostradă şi reindustrializare, craiovenii vor ca măcar lucrurile care se pot realiza fără mari eforturi financiare să fie puse la punct.

alde (4)Oamenii cer viitorului primar să rezolve problema ridicării la timp a gunoaielor, să modernizeze şi să protejeze locurile de joacă pentru copii, să facă în aşa fel încât să nu mai fie cozi la taxe, înmatriculări, paşapoarte etc., să pună băncuţe în staţiile de autobuze, să asigure securitatea pe stradă şi în mijloacele de transport, să repare străzile secundare, să rezolve problemele legate de canalizare, să asigure curăţenia în oraş.

Anişoara Stănculescu, candidatul ALDE va prezenta proiectul său pentru oraş, MAI ÎNTÂI, CRAIOVA!, la începutul campaniei electorale. Ea este susţinută şi de organizaţia locală a partidului România Mare, care  a cerut printr-un apel public dat azi publicităţii, celor 3000 de membri cotizanţi şi simpatizanţilor să-i sprijine candidatura.