Patru indisponibili are “U” Craiova pentru dubla cu Chindia

0
997

Pentru Universitatea Craiova urmează o dublă cu echipa lui Emil Săndoi, Chindia Târgovişte, primul meci fiind în campionat, sâmbătă, de la ora 20, iar al doilea, în Cupa României, marţi, de la ora 20.30, ambele jucându-se la Buzău.

Patru absenţi are Ştiinţa pentru aceste două meciuri, iar Marinos Ouzounidis dispune de numai doi stoperi valizi, Marius Constantin şi Paul Papp, în condiţiile în care Bălaşa şi Acka sunt accidentaţi. Ca variantă de back-up va fi Vladimir Screciu. Deşi Koljic a revenit la antrenamente, va mai trece timp până când bosniacul va juca din nou, iar Ofosu este şi el indisponibil.

„E bine când un jucător revine după accidentare, dar trebuie să avem răbdare, Koljic face numai anumite părţi de antrenament cu noi. Ştim calitatea lui Koljic, prefer să mai aşteptăm şi să nu riscăm. Mai avem probleme în centrul apărării, sunt accidentaţi Bălaşa şi Acka şi nu avem alte soluţii. De asemenea, Ofosu este accidentat. E important să păstrăm nivelul ridicat, fiindcă vom fi mai buni când vor reveni aceşti jucători accidentaţi. Deocamdată, cei mai importanţi jucători sunt cei care sunt valizi şi care pot juca, pe ei mă concentrez” a spus antrenorul grec, într-o conferinţă de presă.

Despre duelurile cu Chindia, Ouzounidis a spus: „Mă aştept la un meci dificil cu Chindia, trebuie să fim concentraţi, să dăm totul, aşa cum spun de fiecare dată. Terenul ar putea fi o problemă pentru noi, fiindcă suntem obişnuiţi să jucăm repede, cursiv şi ne poate incomoda suprafaţa de joc, dar trebuie să ne adaptăm. Am văzut meciul din tur, pierdut cu 1-0, Craiova a avut mulţi absenţi, a ratat ocazii şi nici penalty-ul din care s-a marcat nu a fost acordat corect, dar se pot întâmpla aceste lucruri. Adversarii dau mai mult când joacă împotriva noastră, trebuie să ne obişnuim cu asta. Trebuie să ne concentrăm la primul joc, fiindcă dacă ne vom gândi la cel din Cupa României, le vom pierde pe ambele. Am mai întâlnit în carieră situaţii în care am jucat de două ori în câteva zile cu aceeaşi echipă şi am avut rezultate bune, sper să fie şi acum la fel. Greşeala este să te gândeşti la ambele meciuri deodată sau la al doilea, fiindcă trebuie luate pe rând, nu ne putem concentra decât la următorul pas. Ştim că Chindia este o echipă bună, antrenată de un jucător emblematic al Craiovei, îl respectăm pe Emil Săndoi. De aniversarea sa, pe 1 martie, între cele două meciuri, îi vom spune „La mulţi ani!” a spus Ouzounidis.

Elenul a fost impresionat deja de fanii olteni, chiar dacă aceştia nu au acces la stadion: „Din primul moment am văzut cât de iubită este această echipă, te duci în oraş la o cafea şi fanii vin la tine şi te întreabă diverse lucruri, te încurajează. Fanii vor să câştigăm toate meciurile, dar nu e posibil, fiindcă suntem la fotbal, indiferent cât de bun eşti, nu e posibil să câştigi mereu. Dar noi suntem într-o perioadă bună şi sper să o prelungim cât mai mult” a spus Ouzounidis. Universitatea Craiova nu a fost învinsă în ultimele 11 meciuri disputate şi în ultimele cinci nu a primit gol.