Topul firmelor din județul Dolj : Peste 2300 de firme au concurat anul acesta

0
51

Topul Firmelor din județul Dolj, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, este cel mai important eveniment de business din județ și locul unde an de an se întâlnesc cele mai importante și performante societăți comerciale ale acestei regiuni.

Cu o tradiție de 25 de ani, cele mai importante firme din Dolj  au fost  premiate aseară în cadrul Galei Topul Firmelor. Evenimentul a avut loc la  Flora Events Craiova.

Ediția cu numărul XXV a fost organizată de către Camera de Comerț și Industrie Dolj, singura entitate abilitată prin lege să organizeze clasamente ale societăților comerciale. Acest top premiază cele mai performante companii la nivelul județului în urma unei identificării și analizarii rezultatelor financiare din anul 2017, conform unei metodologii  complexe aplicată la nivel naţional.

“În clasamentul din în acest an, structurat pe domenii și subdomenii de activitate dar și pe clase de mărime, s-au regăsit 2340 firme din totalul de 18068 care au depus actele financiar-contabile pentru anul 2017, în județul Dolj”, a precizat ing. Gabriel Văduț, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Dolj.