Avântul Pieleşti s-a oprit în finala regională a Cupei României

0
344

Parcursul câştigătoarei Cupei României pe Dolj, Avântul Pieleşti, s-a încheiat în finala fazei regionale a competiţiei, după eşecul, scor 2-0, contra echipei SCM Rm. Vâlcea. Formaţia susţinută de autorităţile din Rm. Vâlcea, care a reuşit în vara aceasta promovarea în Liga a III-a, s-a impus în meciul disputat în „Zăvoi” prin două goluri reuşite în repriza secundă de Neacşu şi Geantă. Prima repriză a fost însă dominată de echipa doljeană, care a ratat două mari ocazii, prin  Oiţă, dar experienţa gazdelor, care au beneficiat de mai mulţi jucători care au evoluat în eşaloanele naţionale, şi-a spus cuvântul în partea secundă.

„Prima repriză a fost a oaspeților, dar nu în totalitate, Pielești a impus un ritm destul de bun. Partea secundă am jucat ce trebuia, cred că și pe fondul căderii echipei adverse, dar, cu cât a scăzut temperatura, am intrat mai bine în ritmul jocului și s-a văzut și experiența” a spus antrenorul SCM-ului, fostul jucător al Chimiei, Gabi Mangalagiu.

După ce a câştigat faza judeţeană a competiţiei, în urma finalei cu Progresul Segarcea, Avântul Pieleşti şi-a câştigat grupa regională, trecând de Iris Titulescu (Olt), scor 4-2 şi de Roberto Ziduri (Dâmboviţa), scor 3-1.