Global Village a depășit granițele dintre culturi

0
356

Multiculturalitatea a răsunat pe esplanada Mercur Center datorită evenimentului marca AIESEC Craiova, Global Village care a strâns în același loc aproximativ 50 de voluntari internaționali, tinerice au ales să se implice activ în schimbareal umii.

Scopul evenimentului a fost de a aduce mai aproape de craioveni culturi din întreaga lume, oferindu-le ocazia de a afla mai multe detalii despre tradițiile, obiceiurile voluntarilor ajun și în Craiova datorită proiectelor AIESEC. Participanții au putut gusta din preparatele culinare specifice țării fiecărui voluntar precum: China, Azerbaijan, Taiwan, Rusia, Malaezia, Grecia, Hong Kong,Turcia; de asemenea, s-a dansat pe cântece tradiționale fiecărei culturi.

Atmosfera  evenimentului a fost una placută, degajată, în care s-a interacționat, s-au gustat preparate tradiționale si s-a dansat alaturi de reprezentantii a peste 7 țări . De altfel,tinerii internaționali au rămas cu o părere plăcută despre atmosfera și mentalitatea locală. Am vreadeasememea să mulțumim  pe această cale partenerului nostru, EVOBRAND, care a contribuit la succesul evenimentului și sperăm sa îl avem alături în continuaredar si asociatiilor partenere care ni s-au alăturat : EVS( ANTER,Explore, ANDCTR ) , Dominou, ACT(Ascociația Comunității pentru Tineret)

Global Village este un eveniment cu o istorie importantă pentru organizația de studenți, acesta aducând laolaltă ma imulte culturi unde oamenii pot socializa într-un mediu deschis și prietenos. De asemenea, craiovenii au putut afla mai multe detalii și despre programele de internship internațional pe care AIESEC le pune la dipoziția tinerilor studenți, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership.

AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior prezentă în peste 126 de țări și teritorii al cărui scop este crearea unei lumi mai bune.