Craiovean găsit spânzurat în gospodărie

0
97

Un craiovean de 62 de ani şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în gospodăria sa de pe strada Bariera Vâlcii din Craiova. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au fost solicitaţi, ieri-dimineaţă, în jurul orei 11.00, pe strada „Corneşului” din cartierul craiovean Bariera Vâlcii, unde un bărbat a fost găsit spânzurat. O ambulanţă SMURD, un echipaj de descarcerare, dar şi poliţiştii craioveni au ajuns la faţa locului, constatându-se că Ilarion Buică, în vârstă de 62 de ani, se spânzurase de o grindă din foişorul amplasat în curtea locuinţei.

Medicii au demarat rapid procedurile de resuscitare, însă după zeci de minute de încercări fără nici un rezultat, s-au văzut nevoiţi să declare decesul bărbatului. Nimeni nu-şi explică gestul său, cea care l-a descoperit fiind chiar fiica sa, care le-a spus poliţiştilor că bărbatul nu avea nici un motiv să-şi pună capăt zilelor. Se pare că suferea de o afecţiune cardiacă, însă nimic grav. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.