Fotbal: Di Maria, una dintre principalele ţinte ale verii pentru Juve

0
217

Juventus pregăteşte o nouă ofertă de cinci stele pentru finalul sezonului.
Tuttosport susţine că starul argentinian al lui Paris Saint Germain, Angel Di Maria, va fi una dintre principalele ţinte ale verii pentru campioana Italiei.

Sud-americanul este evaluat de transfermarkt.de la 50 de milioane de euro, însă PSG va solicita în mod sigur o sumă superioară celei cu care l-a cumpărat pe Di Maria, în 2015, de la Manchester United: 63 de milioane de euro.

Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a costat chiar şi 75 de milioane de euro în 2014, atunci când a fost cedat de Real Madrid la Manchester United.

 Di Maria mai are însă contract cu PSG până în 2019 şi are un salariu excelent la campioana Franţei, zece milioane de euro pe sezon, astfel încât tentativa lui Juve nu se anunţă deloc uşor de pus în practică.

“Bătrâna Doamnă” e gata însă să facă orice efort pentru a-l aduce pe Angel Di Maria, şi în condiţiile profitului consistent pe care îl va obţine în acest sezon datorită parcursului din Liga Campionilor.

Torinezii au obţinut deja venituri de 88 de milioane de euro datorită calificării în sferturile de finală ale Ligii, sumă care poate depăşi 100 de milioane în cazul în care liderul din Serie A va elimina Barcelona şi va ajunge în semifinale.

80 de meciuri a jucat Angel Di Maria pentru PSG, în toate competiţiile.

23 de goluri a marcat argentinianul pentru parizieni.