Tânără prinsă cu peste 200 grame de cocaină

0
74

O tânără din Mehedinţi a fost prinsă în flagrant, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei acţiuni a poliţiştilor şi procurorilor de crimă organizată, în timp ce încerca să vândă peste 230 de grame de cocaină.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţişti din cadrul BCCO Craiova – SCCO Mehedinţi şi BCCO Timişoara – Serviciul Antidrog, beneficiind de suportul tehnic şi informativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – IGPR, cu sprijinul ofiţerilor DGIPI, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri în municipiul Timişoara, în noaptea de miercuri spre joi.

Aproape de miezul nopţii, oamenii legii au prins-o în flagrant pe Olguţa B., de 22 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, în timp ce încerca să vândă unei persoane 233 grame de cocaină, cu suma de 9.000 de euro. În urma cercetărilor s-a stabilit că drogurile proveneau din Italia, fiind introduse în aceeaşi zi în ţară, disimulate în bagaje, într-un autoturism al unor cunoştinţe. De altfel, anterior prinderii în flagrant, femeia a mai făcut o “probă” şi a trimis din Italia la Drobeta-Turnu Severin un alt colet în care erau ascunse, într-un joc de poker, 4 grame de cocaină.

Tânăra a fost dusă pentru audieri la DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi, procurorul de caz dispunând reţinerea ei pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, aceasta urmând să fie prezentată Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.