Rynair…”Vinerea Neagră”

0
68

Ryanair a lansat astăzi, 23 noiembrie, promoția ‘Vinerea Neagră’ cu până la 25% reducere pentru peste 1 milion de locuri, oferindu-le clienților posibilitatea de a-și rezerva o escapadă de primăvară la cele mai mici tarife.

Această ofertă incredibilă marchează Ziua 5 a reducerilor Ryanair din cadrul ‘Cyber Week’, și se aplică pentru călătoriile din perioada ianuarie – aprilie, promoția fiind valabilă până astăzi la miezul nopții.

Cea mai mare promoție Ryanair din cadrul ‘Săptămâna Cyber’ oferă 8 zile de reduceri fantastice, și clienții trebuie să fie cu ochii pe Ryanair.com și aplicația Ryanair pentru cele mai recente oferte zilnice ‘Cyber Week’ unde tarifele reduse ale Europei devin și mai mici.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“E Vinerea Neagră și a cincea zi a promoțiilor noastre Cyber Week’, iar astăzi avem 25% reducere pentru 1 milion de locuri pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții.

Avem 8 zile de oferte incredibile pe Ryanair.com și, de asemenea, un discount de 70% pentru toate închirierile de mașini rezervate în acest weekend, în acest fel oferindu-le clienților cele mai mici tarife ale Europei cu economii și mai mari.”