Filiaşiul, performera Cupei României, elimină UTA!

0
212

Formaţia doljeană ACSO Filiaşi, care evoluează în Liga a III-a, este performera acestei ediţii a Cupei României, după ce a eliminat-o pe UTA în şaisprezecimi. Pe stadionul “Orăşenesc” din Filiaşi, gazdele au marcat în minutul 38, prin Vâlcică, care a reluat în vinclu, după o fază dezvoltată spectaculos în dreapta de Zamfir. UTA n-a avut nicio ocazie clară de gol, iar finalul chiar a găsit formaţia doljeană în jumătatea adversă, având posesie, nu degajând mingi în disperare.

“Băieţii mei s-au ridicat la nivelul adversarului, unul foarte bun. Ce am realizat pentru acest oraş este nemaipomenit. Mentorul meu este Victor Piţurcă, am lucrat cu el şi cred că se bucură pentru mine” a declarat Mario Găman, antrenorul celor de la Filiaşi.

“Nu am jucat pentru bani, ci pentru noi, nu joci în fiecare zi cu UTA, revalaţia Ligii I. Aşa suntem noi, oltenii, mai ambiţioşi, s-a văzut că la Filiaşi se joacă fotbal” a spus la final Ionuţ Tătaru.

“Echipa gazdă a arătat spirit, faţă de noi, a fost ruşinos ce s-a întâmplat, la pauză trebuia să schimb toată echipa. Filiaşi a meritat calificarea” a spus antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint.

În tururile anterioare, echipa antrenată de Mario Găman le-a eliminat pe CS Cârcea (Liga a IV-a), Vediţa Coloneşti (Liga a III-a) şi Viitorul Pandurii (Liga a II-a).

ACSO Filiaşi – UTA 1-0 A marcat: Vâlcică 38.

Filiaşi: Dr. Constantinescu – Dănescu (Armășelu 68′), Ed. Dina, I. Tătaru, C. Calu – Duriță – Pencea (Bubuioc 84′), I. Zamfir, Vîlcică, Rogoveanu – Al. Fotescu.  Antrenor: Mario Găman.

UTA: Balauru – Tomozei (Ubbink 46′), Medjimorec, Fl. Ilie, Shlyakov (Baravykas 79′) – Antal, Vorobjovas (Hora 55′), Passaglia, Bustea – Mercioiu (Miculescu 46′), Dangubic (Roger jr. 25′). Antrenor: Laszlo Balint.

Arbitru: Robert Avram (Piteşti).