Anişoara Stănculescu, candidatul ALDE la Primăria Craiova: „Le mulţumesc celor 7.206 craioveni care mi-au acordat semnătura”

0
400

aldeALDE Dolj vine cu o strategie diferită faţă de ceilalţi competitori şi lansează o femeie în competiţia electorală pentru funcţia de primar al municipiului Craiovei. Ieri, Anişoara Stănculescu, de profesie inginer, însoţită de preşedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, şi de peste 100 de colegi de partid, şi-a depus candidatura pentru fotoliul de edil, fiind sigură pe potenţialul şi viziunea ei despre ceea ce înseamnă o bună administrare a comunităţii locale.

 Deputatul Cupă a explicat ieri, în faţa jurnaliştilor, că această decizie nu este surprinzătoare, întrucât a fost determinată de evaluarea internă a ALDE, care arată că locuitorii Craiovei ar vota  într-o măsură mai mare o femeie pentru funcţia de primar al oraşului. „ALDE are un proiect de dezvoltare accelerat al Craiovei. De aceea, am depus astăzi, candidatura. Colega noastră, Anişoara Stănculescu are tot sprijinul organizaţiei noastre, are tot sprijinul meu şi nu în ultimul rând, tot sprijinul conducerii centrale a ALDE. O să ducem o campanie corectă şi onestă şi le mulţumesc miilor de craioveni, care au semnat în favoarea candidatei noastre. Avem peste 7000 de semnături, pe care le-am obţinut în trei zile, pentru că, după cum bine ştiţi, noi am anunţat ultimii candidatul. Toate semnăturile le-am strâns doar în oraş… după cum s-a remarcat. Ne bucură faptul că mulţi craioveni vor ca viitorul primar al municipiului Craiova să fie o femeie, ceea ce este încurajator pentru noi…”, a subliniat Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj.

„Este o mare onoare pentru mine…”

alde (1)Anişoara Stănculescu promite să fie omul care îi lipseşte oraşului şi care poate orienta Craiova către traseul firesc de dezvoltare ce i se cuvine unuia dintre cele mai mari oraşe din România. Motivată de dorinţa de a promova un proiect care să dea mai multe şanse Craiovei de a se moderniza şi de a fi între primele oraşe ale ţării din punctul de vedere al calităţii vieţii,Anişoara Stănculescu priveşte cu încredere spre alegerile locale din data de 11 iunie şi speră ca locuitorii Băniei să facă o alegere înţeleaptă pentru viitorul lor.

„Pentru mine este o adevărată onoare să fiu candidatul oficial al partidului pentru Primăria municipiului Craiova. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru sprijinul acordat, dar mai ales celor 7206 craioveni care mi-au acordat semnătura, cu încredere, pentru a putea candida la funcţia de primar. Este o onoare pentru mine, repet şi nu îi voi dezamăgi pe colegii mei. Eu cred cu tărie, alături de foarte mulţi craioveni că o femeie va putea face treabă bine, la conducerea oraşului nostru. Îi aştept pe toţi craiovenii să fie alături de mine, pentru că doar împreună vom face treabă bună!”, a spus candidatul ALDE Dolj, la Primăria municipiului Craiova.

Capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city

alde (2)Conform partidului din care face parte Anişoara Stănculescu, jumătate din locuitorii Băniei sunt nemulţumiţi de traiectoria pe care se află oraşul lor. „Mai bine de 50% dintre concetăţenii noştri consideră că oraşul nu este pe drumul cel bun. Este un semnal de alarmă. Aici este vorba despre raportarea noastră corectă la agenda reală a populaţiei,” spun reprezentanţii  ALDE Dolj.

„Oamenii apreciază lucrurile bune care s-au făcut, dar ei văd că suntem încă la coada clasamentului între marile oraşe ale ţării la calitatea vieţii (sănătate publică, locuri de muncă, trafic, curăţenie, locuri de parcare etc.), la calitatea drumurilor, la valorificarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale şi la capacitatea de a transforma oraşul într-un smart city”, spune candidatul ALDE la funcţia de edil al Craiovei,  care crede că deja craiovenii percep că nu toate energiile publice şi politice sunt dedicate dezvoltării oraşului şi că interesele majoritare sunt puse încă pe locul doi în faţa celor individuale şi de grup.