Alb-albaştrii sub lupă

0
330

Pigliacelli – Nu prea a avut ce apăra în acest meci, dar a evut emoţii la şutul în bară a lui Gheorghe. A mai intervenit la lovitura liberă a lui Alibec, în finalul primei părţi, dar n-a fost o minge grea.

Martic – E greu de găsit precedentul său assist. Cert este că un acest joc a evoluat bine şi l-a găsit excelent pe Mihăilă cu acea centrare. Şi el a luat galben, pe final. Oricum  periculoasă ţinerea sa prelungiră la Erico, la acel corner, se putea dicta penalty.

Acka – Acelaşi jucător nesigur, chiar şi în acest meci facil a avut ceva probleme.

Kelic – Fără probleme, fără a se complica, a făcut ce trebuia. După ce Alibec i-a spart nasul în precedenta confruntare directă, croatul l-a astâmpărat fără probleme acum.

Bancu – Acelaşi jucător care îşi revendică banda, neobosit, apare de fiecare dată în preajma careului advers. A fost penalty indiscutabil în repriza secundă, dar Chivulete a găsit de cuviinţă să-i arate cartonaş galben.

Mateiu – Travaliul obişnuit, om esenţial la centrul terenului, a pasat, a recuperat, deşi nu a mai avut realizări ofensive.

Fedele – Papură a încercat să-l recupereze, să-l reintroducă în circuitul echipei, să câştige un om pentru acest final de sezon. N-a făcut un meci deosebit, este departe de ce a arătat la primele meciuri în alb-albastru. A tras acel şut peste poartă, în finalul primei reprize. Ultima prestaţie reuşită probabil că a fost la victoria cu FCSB, .

Cicâldău – Un nou meci bun al mijlocaşului, deşi a avut probleme de sănătate în săptămâna jocului. Indiscutabil faultul asupra lui când s-a dictat penalty. E nevoie de forma sa maximă în meciul cu Viitorul, joi.

Bărbuţ – Partidă bună, şi-a depăşit deseori adversarul direct, a avut două ocazii în prima repriză, când a tras în portar, din unghi, şi când l-a nimerit pe Fortes.

Mihăilă – Asta se aşteaptă de la el! E normal să aibă fluctuaţii, e jucător tânăr, dar parcă intrase într-o perioadă de criză când încă nu marcase vreun gol. Poate că acum, după ce a spart gheaţa, va fi într-o permanentă creşetere. Oricum, remarcabil feeling, de atacant pur-sânge, când i-a luat prim-planul lui Butean şi devierea a fost perfectă, în plasa laterală.

Carlos Fortes – Rămâne acelaşi jucător care se implică, dar, din păcate, rămâne şi acelaşi atacant fără gol marcat, deşi acum a avut şi o lovitură de pedeapsă la dispoziţie. A tras prost penalty-ul. S-a înălţat bine în careu la acel corner din prima repriză, dar n-a avut precizia lui Mihăilă. Oricum, nu se poate spune că e un transfer ratat.

Donkor – Prestaţie bună, n-a mai comis erori, dar nici nu prea a fost solicitat, Astra evoluând cu mai puţină determinare ca într-un meci amical.

Bic – Nu poate mai mult, sunt jucători la echipa a doua care merită mai multă încredere decât el.

Meza Colli – A revenit după o nouă pauză lungă.