Rockerul american, Jon Bon Jovi vrea să compună o piesă cu fanii

0
619

Artistul american, Jon Bon Jovi a lansat publicului o provocare și anume să compună împreună o piesă. Starul rock a înregistrat deja refrenul și primul vers al piesei „Do what you can”(„Fă ce poți”).

„Iată care este ideea mea: piesa asta o compunem împreună. Vă dau refrenul, primul vers, vă interpretez al doilea vers, pentru ca voi să îmi spuneţi povestea voastră. Spuneţi-mi prin ce treceţi, cum vă simţiţi, dacă suferiţi, vorbiţi despre ceremonia de absolvire care va fi anulată, despre acel bal la care este posibil sa nu mai participaţi, despre copilul care va veni pe lume şi despre cum nu puteţi face nimic în sensul ăsta, despre salariul pe care îl pierdeţi, despre cum este să fii liber, despre cum te uiţi de la fereastră şi te întrebi ce poţi face în situaţia asta. Ţineţi minte doar că vom trece de asta. Deci cântaţi-vă piesa, voi şi cu mine, împreună şi ţineţi minte: dacă nu puteţi face ce faceţi de obicei, faceţi ce puteţi”, a spus Jon Bon Jovi, potrivit Mediafax.

Conform aceleiași surse, artistului i-a venit idea titlului când voluntar fiind la un restaurant dedicat celor nevoiași din New Jersey, a fost fotografiat, poza rămânând la el. „Dacă nu poţi face ce faci de obicei, fă ce poţi”.