Azi, meci de Champions League în România

0
411

O curiozitate, ceva inedit reprezintă un meci din Champions League disputat în România, aşa cum se va întâmpla azi, de la ora 22, când Atletico Madrid şi Chelsea se duelează pe Arena Naţională, în prima manşă din optimile competiţiei. Confruntarea a fost mutată în capitala României ca urmare a restricţiilor impuse delegaţiei britanice pe teritoriul Spaniei.

Atletico a venit ultima dată la Bucureşti pentru finala Europa League, în 2012, pe care a câştigat-o cu 3-0. Era începutul “erei Simeone”, un singur jucător de atunci, căpitanul Koke, supravieţuind în actualul lot al liderului din Primera. Chelsea a venit în 2013 şi în 2014 pe Arena Naţională, pentru duelurile cu FCSB, din Europa League şi Champions League, primul pierdut cu 1-0, al doilea, adjudecat cu 4-0.

Din păcate, meciul se dispută cu porţile închise, altfel, categoric ar fi fost sold-out o partidă cu jucători precum Suarez, Oblak, Saul, Joao Felix, Koke, Werner, Giroud, Kante, Havertz.

În celălalt meci al zilei din optimile Champions League, tot de la ora 22, pe Olimpico, Lazio Roma întâlneşte Bayern Munchen.

Miercuri: Atalanta – Real Madrid, Borussia Monchengladbach – Manchester City (la Budapesta).

S-au jucat:

FC Barcelona – Paris Saint-Germain  1-4, RB Leipzig – FC Liverpool 0-2, FC Porto – Juventus Torino  2-1, FC Sevilla – Borussia Dortmund  2-3