Sărbătoare la Ciupercenii Noi

0
43

Locuitorii comunei doljene Ciupercenii Noi s-au adunat, ieri, cu mic, cu mare, pe stadionul din centrul localităţii pentru a sărbători împreună cea de-a 121-a ediţie a Zilei comunei.

Sute de persoane din localitate, dar şi din împrejurimi, s-au delectat cu un spectacol pe cinste oferit de soliştii Sanda Argint, Gelu Voicu şi Anica Ganţu, precum şi de ansamblurile „Perla Dunării” din Ciupercenii Vechi, „Rozele Calafatului”, coordonate de Marinela Carauleanu, dar şi „Flori de Poieniţă” din Poiana Mare, care au încântat audienţa cu melodii şi jocuri specifice zonei. Aşa cum se obişnuieşte în fiecare an, Fanfara din localitate a întreţinut atmosfera şi a creat ambianţa specifică unei zile de sărbătoare.

Evenimentul a fost organizat de primarul comunei Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu, împreună cu Consiliul Local. “La zi de sărbătoare, le transmit locuitorilor comunei Ciupercenii Noi multă sănătate şi să rămână la fel de muncitori. De asemenea, le spun să-şi păstreze speranţa că va fi mai bine şi să rămână alături de mine, căci numai împreună reuşim să ne facem o viaţă mai bună”, a spus primarul localităţii doljene Ciupercenii Noi la ceas aniversar.