„Omul nu are limite! Arată ce poţi!” – acţiune dedicată persoanelor cu dizabilităţi

0
307

Sub deviza „Omul nu are limite! Arată ce poţi!”, bauMax a organizat în luna octombrie a.c. Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi. Prin aceasta, compania a oferit posibilitatea acestor persoane de a face parte din echipa bauMax. Timp de o zi, în toate magazinele bauMax din România şi din toate ţările bauMax, persoanele cu dizabilităţi au arătat lumii de ce sunt în stare. Au lucrat cot la cot cu angajaţii, în prim-plan aflându-se nu numai formarea unei prime impresii în câmpul muncii, ci şi cunoaşterea reciprocă.

Acesta este al patrulea an consecutiv în care compania a organizat Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi.  În fiecare magazin, 15-20 de persoane au participat la diferite activităţi, precum aranjarea mărfii la raft, îngrijirea plantelor, etichetarea articolelor. Compania parteneră în proiect şi-a propus astfel să reducă barierele interpersonale, să promoveze şi să întărească spiritul de echipă, să sensibilizeze opinia publică în faţa acestei teme şi le-a promis persoanelor cu dizabilităţi că va încerca, ca în fiecare an, să le arate acestora cum este în familia bauMax. “Persoanele cu dizabilităţi reprezintă o parte importantă a societăţii noastre. bauMax, prin politica sa, doreşte să contribuie la integrarea acestora în viaţa publică”, a menţionat Ionuţ Badea, directorul bauMax Craiova.

De mai mult de 25 de ani, compania bauMax încurajează şi susţine persoanele cu nevoi speciale, în cadrul Programului Uman Intern al firmei, în România lucrează cu peste 14 organizaţii care promovează persoanele cu dizabilităţi, iar în Craiova a dezvoltat un parteneriat social cu Asociaţia „Vasiliada”. În momentul de faţă, printre angajaţii bauMax din România există şi 18 persoane cu dizabilităţi, două fiind angajate la Craiova.