Măţel a plecat din Bănie, Ivanov este cu bagajele făcute

0
748

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Alexandru Măţel pentru rezilierea contractului, care era scadent peste doi ani. Măţel a fost adus în Bănie acum un an, la solicitarea lui Victor Piţurcă, însă s-a confruntat cu mari probleme cauzate de accidentări, el evoluând numai în 6 partide, în stagiunea precedentă. Măţel este al doilea fundaş dreapta care părăseşte formaţia din Bănie în ultima perioadă, după Ivan Martic, în lot mai fiind un singur jucător pe acest post, Ştefan Vlădoiu.

Universitatea Craiova este pe cale să se despartă şi de mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov, care i-a anunţat pe conducătorii echipei că este nemulţumit de faptul că nu i se acordă mai multe şanse de a juca şi îşi caută un nou angajament. Jucătorul bulgar a împlinit recent 25 de ani şi s-a antrenat permanent sub comanda lui Cristiano Bergodi, dar nu a mai prins nici măcar banca de rezervă la ultimele două partide, cu Viitorul şi FC Voluntari. El s-a aflat pe foaia de joc la meciul din Europa League, cu Lokomotiv Tbilisi şi la jocul de campionat cu Astra, dar de fiecare dată a fost ignorat de antrenorul italian. Bulgarul adus acum un an de la Gaz Metan Mediaş nu are nici măcar un minut în acest sezon pentru gruparea din Bănie. El este cotat la 550.000 de euro şi în 32 de prezenţe în tricoul alb-albastru a marcat 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Una dintre cele două reuşite ale lui Ivanov a fost în duelul din Europa League, de a anul trecut, cu AEK Atena, în capitala Greciei.

După ce s-a despărţit de brazilianul Gustavo, plecat la Al Ajman, Universitatea Craiova are destul de puţine soluţii pentru linia mediană: Cicâldău, Nistor, Bic, Mateiu şi Ivanov, în condiţiile în care Stephan Drăghici, revenit după împrumutul la Gaz Metan Mediaş, va fi şi el redirecţionat către un alt club în perioada următoare.