Trei răniţi într-un accident pe DE 70

0
263

Trei persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, joi dimineaţa, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DE 70 Craiova – Filiaşi, în localitatea Işalniţa, în care au fost implicate trei autoturisme. Doi dintre răniţi au rămas internaţi, cu leziuni grave, iar şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că, joi dimineaţa, în jurul orei 8.00, Mădălin Stănescu, de 24 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, în timp ce conducea un autoturism Renault Laguna înmatriculat în Bulgaria pe DE 70, din direcţia Craiova spre Filiaşi, la efectuarea virajului la stânga, pentru a întoarce pe celălalt sens de mers, nu a acordat prioritate de trecere unui Matiz condus de Nicolae Preda, de 54 de ani, din Craiova, care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

Din impact, Renault-ul a fost proiectat într-o Dacia Sandero, la volanul căreia se afla Liana Mareş, de 37 de ani, din comuna Brădeşti, aflată în intersecţie, tot pentru a efectua virajul la stânga. În urma accidentului doi pasageri din Matiz, Constantin Anechitei şi Costel Ciutureanu, ambii de 58 de ani, din Craiova, au fost transportaţi la spital cu răni grave, în timp ce Liana Mareş a scăpat cu leziuni uşoare, după cum au constatat medicii.

Poliţiştii au întocmit pe numele lui Mădălin Stănescu acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după cum au comunicat reprezentanţii IPJ Dolj.