Mario Ovidiu Oprea, candidatul PNL: “Mă voi strădui să fiu un primar energic, deschis, disponibil, integru”

0
82

mario1Senatorul Mario Ovidiu Oprea, oferta liberală pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, şi-a depus ieri, dosarul de candidatură, fiind însoţit de mai mulţi colegi de partid. De la Bucureşti, a venit în mod special, să-l susţină, secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, care la rândul său duce o bătălie internă pentru funcţia de lider al PNL, avându-i ca contracandidaţi pe Ludovic Orban şi Viorel Cataramă. Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Olguţa Vasilescu din funcţie, care era incompatibilă cu mandatul de deputat obţinut în urma alegerilor din 11 decembrie.

            Senatorul Mario Ovidiu Oprea le-a mulţumit ieri, public, craiovenilor care au semnat pentru candidatul PNL. Fără semnătura lor, participarea sa nu ar fi fost posibilă. Acesta este motivul pentru care parlamentarul doljean se simte dator să nu dezamăgească şi să onoreze tot ce le va promite craiovenilor. “Mi-am depus candidatura pentru o administraţie la vedere, care trebuie să intre în renovare. Sunt deschis propunerilor pe care mi le notez în discuţiile cu cetăţenii şi cred că sunt primarul energic, integru şi disponibil de care au nevoie. În cadrul unui sondaj de opinie care va prezentat pe larg, craiovenii s-au plâns că guvernarea locală este deficitară din cauza birocraţiei, politizării excesive si si-au aratat nemulţumirea faţă de fenomenul generalizat de corupţie cu care se pare că s-au confruntat. Tinând cont de asta, o să fiu primarul care dă start fabricaţiei, nu conspiraţiei în politica locală.42% dintre respondenţi considera ca înfiinţarea unui pol industrial la Craiova este soluţia economiei locale şi vor ca în viitor municipiul să redevină un centru industrial şi universitar. Sunt în asentimentul oamenilor. Răspunsurile lor au venit să confirme faptul că mergem în aceeaşi direcţie, că propunerile mele au primit ecou şi că având acelaşi ţel, vom descurca împreună orice drum. Fără  improvizaţie în administraţie!”

“Este nevoie de redeschiderea fabricilor”

          marioCandidatul PNL a mai afirmat că locuitorii Craiovei îşi doresc reindustrializarea oraşului şi locuri de muncă. “Este nevoie de o reindustrializare a oraşului nostru, este nevoie de redeschiderea acelor fabrici serioase care au creat acele locuri de muncă pentru toţi craiovenii şi perspectiva zilei de mâine pentru tineri. De aceea oamenii spun că îşi doresc ca oraşul nostru să redevină polul industrial pe care ei îl ştiau, centru industrial şi centru universitar. Mă voi strădui să fiu un primar energic, deschis, disponibil, integru, aşa cum reiese că şi-l doresc din toate studiile pe care noi le-am făcut în acest moment în raport cu partea a doua a acestui mandat până în anul 2020, când vor avea alegeri din nou pentru funcţia de primar al Craiovei”, a mai afirmat Mario Ovidiu Oprea.

“Craiova are nevoie de o administrare mai transparentă”

        mario2Cristian Buşoi, a afirmat la rândul său, că municipiul Craiova are nevoie de o administrare mai transparentă, mai corectă şi mai eficientă şi de un mediu de afaceri puternic. “Tot PNL-ul îl susţine şi îşi pune mari speranţe în candidatura domnului Oprea. Cred că acest oraş, capitala Olteniei, una dintre capitalele istorice ale României, merită mai mult decât a avut prin administraţia PSD, merită o administrare a oraşului mai transparentă, mai corectă, mai cinstită şi cu mai multă eficienţă. Sunt convins că domnul Oprea, aşa cum l-am cunoscut cu toţii, ca un om foarte corect, foarte integri, foarte eficient, şi-a făcut foarte bine treaba ţi datoria în Parlamentul României, astăzi este liderul grupului nostru parlamentar de la Senat, va reuşi să facă viitoarea administraţie a Craiovei să fie corectă şi în folosul cetăţeanului. Mario Oprea are capacitatea să devină partenerul mediului de afaceri din Craiova şi, pe lângă dezvoltarea în investiţii existente, cel mai important lucru va fi să atragă alte investiţii mari şi importante în Craiova, unde, din acest punct de vedere, în ultimii ani lucrurile s-au schimbat în rău şi este de datoria viitorului primar al Craiovei să readucă oraşul la măreţia la care a fost odată”, a mai spus Buşoi.