CRAIOVENII VOR SĂ ALEAGĂ DIN NOU O FEMEIE ÎN FUNCŢIA DE PRIMAR AL ORAŞULUI

0
79

macheta Anisoara StanculescuALDE a decis, la sfârşitul săptămânii trecute să anunţe un candidat propriu pentru ocuparea funcţiei de primar al municipiului Craiova.

Decizia a fost luată în forul de conducere al ALDE Dolj după o analiză riguroasă a aşteptărilor craiovenilor, aşa cum a fost ea ilustrată de o cercetare sociologică internă a organizaţiei doljene.

Cercetarea arată faptul că o parte importantă a electoratului craiovean consideră că o femeie ar fi potrivită să conducă în continuare destinele oraşului.

Mai mult, studiul arată că o parte importantă a electoratului craiovean nu este reprezentată nici de PNL şi nici de PSD. Se crează astfel o oportunitate pentru o alternativă nouă căutată de cei care vor o modernizare accelerată a oraşului.

Craiovenii vor ca oraşul lor să ajungă din urmă marile oraşe ale ţării, atât în privinţa nivelului de trai, cât şi al confortului citadin. Ei consideră că este nevoie de un primar care să redea încrederea tuturor craiovenilor că oraşul merge într-o direcţie bună.

Cetăţenii Băniei vor, în principal, străzi modernizate şi trafic bine organizat, locuri de muncă bine plătite, un oraş mai curat şi înfrumuseţat, locuri de parcare moderne şi reabilitarea sistemului de sănătate publică.

În acelaşi timp, craiovenii vor rezolvarea problemelor cu apa şi canalizarea, locuri de joacă pentru copii, siguranţă pe străzi şi în mijloacele de transport în comun, o deratizare eficientă, rezolvarea problemelor care ţin de iluminatul stradal.

 Nu puţini sunt cei care vor asfaltarea pieţelor din oras şi a străzilor secundare, ridicarea gunoaielor la timp, mai multe parcuri şi spaţii verzi dar şi reducerea taxelor locale şi îmbunătăţirea sistemului local de justiţie.

ALDE va propune craiovenilor nu doar un candidat propriu – în persoana doamnei Anişoara Stănculescu, preşedinta organizaţiei municipale Craiova a ALDE – dar şi un proiect de dezvoltare a oraşului care să corespundă aşteptărilor legitime ale populaţiei.

Candidatul ALDE a primit deja mai multe mesaje de susţinere din partea craiovenilor. Organizaţia municipală Craiova a Partidului România Mare a anunţat deja public susţinerea membrilor şi simpatizanţilor săi pentru doamna Anişoara Stănculescu.

Candidatul ALDE la primăria Craiova consideră că este momentul ca interesele oraşului şi ale locuitorilor săi trebuie să fie puse deasupra oricăror altor interese private sau de grup. De aceea, sloganul de campanie al ALDE în această campanie va fi MAI ÎNTÂI, CRAIOVA!

Astăzi, candidatul ALDE se va înscrie oficial în cursa pentru câştigarea poziţiei de primar al Craiovei.