Încătuşat după ce a violat-o pe fata concubinei sale

0
98

Un bărbat de 40 de ani, din comuna doljeană Perişor a fost reţinut, ieri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru viol în formă continuată, după ce s-a stabilit că a forţat-o pe fiica concubinei sale, în vârstă de 12 ani şi 7 luni să întreţină raporturi sexuale cu el. Tragedia s-a petrecut pe 7 ianuarie a.c., mama fetei a depus la momentul respectiv plângere, după ce fiica ei i-a povestit prin ce trecuse, însă abia acum au venit rezultatele expertizei medico-legale care confirmă fapta, întrucât bărbatul n-a recunoscut nimic. Bărbatul va fi prezentat astăzi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au anunţat că l-au reţinut, ieri, pe Sabin Pîrvan, de 40 de ani, din Perişor, sub acuzaţia de viol în formă continuată. Potrivit procurorilor, pe 7 ianuarie a.c., minora M. G. V., în vârstă de 12 ani şi 7 luni, a fost constrânsă de concubinul mamei sale, Pîrvan Sabin, să întreţină cu el două acte sexuale, în locuinţa acestora din satul Mărăcinele, comuna Perişor. Autorul, profitând de faptul că mama minorei nu era acasă, i-a cerut fetei să se culce cu el. Bineînţeles că aceasta l-a refuzat, motiv pentru care bărbatul a luat-o de o mână, a târât-o într-o cameră, a încuiat uşa, a dezbrăcat-o de pantaloni şi lenjerie intimă, a împins-o pe pat, a imobilizat-o prinzând-o de mâini şi a întreţinut cu ea raport sexual. La scurt timp după finalizarea primului act sexual, Pîrvan Sabin i-a solicitat din nou minorei să întreţină cu el relaţii sexuale şi, pentru că aceasta a refuzat, a împins-o din nou în cameră, a dezbrăcat-o şi a siluit-o. Când a ajuns acasă mama fetei, copila i-a povestit calvarul pe care îl trăise, aşa că femeia a depus plângere la Poliţie. Pîrvan nu a recunoscut nimic, însă a fost înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind demarată o anchetă, în cursul căreia minora a fost supusă unei expertize medico-legale. „Conform raportului de constatare medico-legală, minora MGV, în vârstă de 12 ani, prezintă deflorare veche, ce poate data din 07.01.2013, cu leziuni ce se puteau produce posibil şi în condiţiile unui raport sexual”, se arată în raportul medico-legal ajuns la dosarul cauzei. În plus, în timpul cercetării efectuate la faţa locului, anchetatorii au ridicat mai multe bucăţi de material folosite de bărbat, care au confirmat existenţa raportului sexual. Ridicat ieri-dimineaţă pentru audieri şi pus în faţa probelor, Sabin Pîrvan s-a răzgândit şi recunoscut că pe 7 ianuarie a întreţinut două raporturi sexuale cu fiica concubinei sale, însă a precizat că nu a forţat-o în nici un fel pe minoră.

Procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore şi l-au trimis în arestul IPJ Dolj, iar astăzi îl vor prezenta Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procuror Magda Bădescu.