Gorovei ratează restul sezonului

1
112

Atacantul de 19 ani de la CS Universitatea a suferit o fractură de peroneu la un meci-şcoală în Antalya, fiind operat aseară la Bucureşti

Răzvan Gorovei

După sârbul Ivan Dragicevic, care a suferit în tur o ruptură de ligamente încrucişate în toamna trecută, un alt tânăr jucător al CS Universitatea Craiova s-a accidentat grav la antrenamente. Atacantul de 19 ani, Răzvan Gorovei, a suferit o fractură de peroneu la jocul-şcoală desfăşurat luni seara, în cadrul cantonamentului din Antalya, în urma unui duel cu Gabriel Velcovici. „Are fractură de peroneu şi trebuie operată. Nu pot da un termen, cât va sta, pentru că există riscul să fie afectate şi ligamentele. După intervenţia chirurgicală se va putea da un verdict, dar minim va sta 3 luni“, a declarat Andrei Tohăneanu, medicul echipei. După ce i s-au acordat îngrijiri la o clinică din Antalya, „Goro” s-a întors în ţară pentru a fi supus unui control amănunţit, iar aseară, la spitalul Regina Maria din Bucureşti, a fost operat de profesorul Bogdan Ion Codorean. Acesta are o experienţă deosebită în aplicarea unor tratamente chirurgicale şi conservatoare moderne la sportivii de performanţă cu leziuni ale articulaţiilor genunchiului, gleznei, umărului şi şoldului, ceea ce a facilitat întoarcerea rapidă a acestora la acelaşi nivel de activitate cu cel anterior accidentării. În prima parte a sezonului, Gorovei nu a putut evolua pentru Universitatea, fiind în litigiu cu vechiul său club Poli Iaşi. De la finalul lunii octombrie a fost folosit cu regularitate de Ovidiu Stângă, evoluând în opt partide şi a reuşit să marcheze în victoria cu 3-1 împotriva lui CSM Râmnicu Vâlcea. Gorovei a fost unul dintre jucătorii care ocupa şi un loc de junior în echipa Craiovei.

Primul amical, cu Ravan Baku

Astăzi, de la ora 18.30, pe unul dintre terenurile complexului „Titanic” din Antalya, CS Universitatea va disputa primul meci amical de anul acesta, contra echipei azere Ravan Baku. Aceasta se află pe penultimul loc în prima ligă, cu doar 9 puncte după 18 meciuri. În lotul echipei din Azerbaidjan se află şi câţiva străini, un polonez, doi argentinieni, un suedez, un camerunez, un jucător din Tadjikistan, dar şi fostul fundaş al Ceahlăului Piatra Neamţ, Ivan Pecha. Celălalt amical al celor de la CS Universitatea în Antalya va fi pe 25 ianuarie, contra divizionarei secunde din Rusia, Neftekhimik Nizhnekamsk.

Negocieri pentru Alex Ioniţă II de la Rapid

CS Universitatea încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, făcând o ofertă Rapidului pentru Alex Ioniţă II. Play-maker-ul care a împlinit recent 19 ani a fost anunţat drept transferat la Astra Giurgiu, care a plătit deja 150.000 de euro, dar pe actele de transfer nu există semnătura administratorului judiciar al Rapidului, Cristina Andronache şi astfel tranzacţia nu este încă valabilă. În acest moment, conducerea giuleştenilor aşteaptă ca Astra Giurgiu să facă o ofertă oficială, care trebuie supusă pentru aprobare Adunării Generală a Creditorilor, dar între timp pe fir a intrat şi CS Universitatea.

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.