Vlădoiu: “Să batem CFR ca să intrăm în vacanţă cu un moral bun!”

0
290

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu, spune că el colegii săi îşi doresc să câştige contra CFR-ului, atât pentru a face uitat eşecul din partida cu FCSB, cât ca o revanşă pentru duelul pentru titlu, din vara trecută, câştigat de ardeleni în Bănie , precum şi pentru a avea un moral bun la intrarea în scurta vacanţă de Sărbători.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu o echipă experimentată, care o să dea totul pe teren şi o să-şi vândă scump pielea. Noi trebuie să mergem acolo şi să ne dăruim total, numai aşa putem spera la cele trei puncte. Sper să trecem peste acest eşec cu FCSB, să batem şi să intrăm în vacanţă cu un moral bun. E o motivaţie în plus, sper să ne luăm revanşa, după ce ne-au furat titlul, între ghilimele. Sperăm să spălăm înfrângerea cu FCSB şi mergem la Cluj cu gândul să ne împăcăm fanii. A fost dureros să pierdem cu FCSB, mai ales că în prima repriză am jucat bine, iar ei au marcat la prima ocazie. Toată lumea e dezamăgită, dar trebuie să uităm ce a fost negativ, adică a doua repriză” a declarat fundaşul Craiovei, care va împlini 22 de ani peste câteva zile.

Lăudat recent de Mitică Dragomir, Vlădoiu spune că rămâne cu picioarele pe pământ. „Nu sunt genul care să şi-o ia în cap, îmi văd de treabă, lumea e liberă să-şi dea cu părerea, eu îmi fac singur autocritica, îmi analizez evoluţiile, sunt corect cu mine însumi. Am avut încredere în mine, am dat sută la sută, acesta a fost unul dintre atuurile mele. M-am pregătit foarte bine” a spus fundaşul dreapta al Universităţii Craiova şi al naţionalei de tineret a României.

„Ştefan Vlădoiu va fi unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din ţară. Se face de bani mulţi, pentru că are două calităţi ieşite din comun: are viteză, în primul rând, în al doilea rând are capacitate de efort. Dar, dacă ar avea un mijlocaş de mare valoare pe partea lui, eu vă spun că face din el unul dintre cei mai buni fundaşi. Eu, dacă aş fi în locul lui Mutu, cu el aş juca fundaş dreapta la echipa naţională U21” declarase fostul şef al LPF.