Victorii clare pentru echipele de sală ale Craiovei

0
390

Toate cele trei echipe de sală ale SCMU Craiova au obţinut victorii nete în acest week-end, în partidele de campionat disputate. Prima a intrat în scenă formaţia masculină de volei, care a avut o misiune facilă, la Timişoara, în faţa ultimei clasate, pe care a depăşit-o cu 3-0, pe seturi: 25-21, 25-20, 25-19, în etapa a 7-a a Diviziei A1. Au evoluat pentru formaţia din Bănie: Lică, Bartha, Krisko, Pupart, Halilovic, Lupu, Georgescu şi Diaconescu – libero. Formaţia lui Dan Pascu este pe locul 3, cu 16 puncte şi are la orizont o partidă în Cupa României, pe teren propriu, cu Știința București, miercuri.

Ieri au evoluat voleibalistele Craiovei, care s-au întors cu un succes neaşteptat de clar din deplasarea din Moldova, scor 3-0 cu Ştiinţa Bacău, pe seturi: 25-23, 27-25, 25-22. Au jucat pentru formaţia din Bănie: Simoniia, Brabete, Stan, Stoian, Marciu, Do Nascimento, Cvijovic, Milivojevic şi Tucmeanu – libero. “A fost un meci dificil, dar fetele s-au mobilizat şi s-a văzut rezultatul. Sper să speculăm acest moment şi să dăm acel restart de care am mai vorbit” a declarat antrenorul Craiovei, Lucian Zlotea. După 7 etape, SCMU Craiova este pe locul 10, cu 7 puncte.

În sfârşit, aseară, baschetbaliştii de la SCMU Craiova s-au impus în deplasare contra lui CSM Petrolul Ploieşti, scor 96-77, pe sferturi: 14-20, 34-17, 22-23, 26-17. Au jucat pentru SCMU Craiova: Qualls 22 de puncte, Hawley 21, Wyatt 15, Vârnă 11, Robinson 9, Franklin 7, Ţâbârnă 7, Gavriloaia 2, Bagairea 2, Andrieş, Voinescu, Olisemeka. “A fost un meci greu, am jucat contra unei echipe care marchează mult, dar am jucat agresiv, îmi felicit jucătorii, care au dat sută la sută, secretul victoriei este munca” a spus după meci antrenorul Craiovei, grecul Michalis Kakiouzis. SCMU Craiova a adunat 15 puncte şi este momentan pe locul 2, cu meciuri mai multe decât câteva urmăritoare. Următoarea partidă este acasă, cu Athletic Constanţa, la începutul lunii decembrie.