„Educaţia poate rupe lanţul sărăciei!”

0
73

atia-fodorÎn perioada 24-26 octombrie, la Primăria Craiova va sosi o delegaţie norvegiană, alcătuită din patru experţi educaţionali şi managerul de proiect, în vederea implementării proiectului „Educaţia rupe lanţul sărăciei!”. În program au fost selectate cadre didactice din 26 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj.

Pe 18 octombrie 2016, s-a emis adresa nr. 167750 privind implementarea proiectului „Educaţia poate rupe lanţul sărăciei!” în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Dolj, în perioada 24-26 octombrie o delegaţie norvegiană fiind prezentă în Cetatea Băniei.

„Am trimis înştiinţare tuturor celor 26 de unităţi selectate să facă parte din proiect şi am făcut cunoscut şi calendarul activităţilor care trebuie desfăşurate de către cadrele didactice selectate. Astfel, pe 25 octombrie, între orele 9.00 şi 12.00, va avea loc instruirea profesorilor, fiind prezentate metode de educaţie non-formală, modalităţi de implicare a părinţilor în activităţi de educaţie a copiilor, incluziune socială, dezvoltare de aptitudini şi multe altele. A doua zi va fi destinată unei conferinţe de presă în care vor fi prezentate rezultatele intermediare şi activităţile programate în perioada următoare”, a precizat prof.  Atia Fodor, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.  Din cele 26 de unităţi de învăţământ preuniversitar, 19 sunt şcoli gimnaziale.