SCRISOARE DESCHISA DOMNULUI NICOLAE  GIUGEA

0
659

Domnule Giugea,

Am citit, aşa din ”curiositate”, scrisorica dumneavoastră de amor pentru USR. Vă înţeleg curtea asiduuă pe care le-o faceţi. Şi unii şi alţii sunteţi de stânga.

Dumneavoastră aţi demonstrat-o din plin în această campanie în care aţi făcut mai multe promisiuni sociale fără acoperire decât toţi candidaţii PSD-ului la un loc.

Ocolirea strategică a cuvântului dreapta în rândurile adresate confraţilor dvs. de stânga de la USR nu este altceva decât un argument în plus.

În fapt nu faceţi decât să cerşiţi un vot al milei  votanţilor USR Craiova în speranţa că nu veţi ocupa  locul 3 în aceste alegeri sau poate chiar mai jos, doamne dă, după faptă şi răsplată.

Trec peste cv-ul fals de USR-ist convins pe care vi-l etalaţi cu o lipsă de pudoare politică demnă de vremuri publice ceva ”mai” decente.

Nu vreau să acord prea multă atenţie stratagemei ieftine prin care încercaţi cu vădită disperare să-i atrageţi de partea dvs. pe USRişti, lăsându-le cu mărinime trucată libertatea de a-şi vota partidul la Consiliul Local.

Nu aţi făcut nimic pentru unitatea forţelor antiPSD iar acum încercaţi palid să dregeţi busuiocul la spartul târgului.Focusat însă strict pe situaţia dvs. politică personală.

Peste ceea ce însă nu pot  să trec este  opţiunea dvs. explicit antidemocratică. ” Dacă dai voturile pentru cei mici, cu şanse zero, degeaba votezi!!!” spune gura păcătosului într-ale democraţiei, cel care vă dovediţi a fi. Invocându-l chiar pe guru antidemocraţiei româneşti, jalnicul Andrei Caramitru. Curat murdar, Coane Fănică! Pardon, domnule socialist galben, Giugea!

Adecă, vorba lui nenea Iancu, ce vreţi să ne spuneţi? Că aceia care votează altceva decât Doamna PSD şi Domnul Giugea sunt nişte idioţi, nişte inutili într-ale alegerilor?!Jigniţi atâţia craioveni care vor vota cu siguranţă altceva decât PNL şi PSD!!! Cine n-are prinţipuri, clar, vasăzică că nu le are…Iar dvs excelaţi,  acum la final de carieră, în asta! Din păcate!

De abia din momentul citirii acelor rânduri invocate mai sus  mă gândesc cât de nefast ar fi pentru Craiova ca dumneavoastră să ajungeţi primarul acestui oraş. Nu-mi fac însă probleme pentru că aceasta ipoteză e nulă.

În rest se ştie: Cine vrea Dreapta în Craiova, Votează PMP!

 

Cu neplăcută surprindere,

ANIŞOARA STĂNCULESCU

Singurul candidat de dreapta la primăria Craiova

 

Comandat de PMP Dolj, executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 21200020.