Gest impresionant din partea LPF pentru Tilihoi

0
120

Nicolae Tilihoi trece prin momente grele, fiind bolnav, însă Liga Profesionistă de Fotbal nu s-a lăsat la greu şi a decis să-l ajute financiar pentru medicaţia de care avea nevoie.

“Fac un tratament pentru o boală, spre cancer ca să zic aşa. Eu am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu şi m-a ajutat LPF cu preţul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei.

Am trimis dosarul meu, am făcut un contract cu Liga. Vreau să-i mulţumesc domnului Gino Iorgulescu. Foarte rapid a rezolvat tot. Îmi va plăti tot în continuare.

E un gest onest şi mi se pare un lucru deosebit ca în 3 zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulţumesc şi le doresc tuturor tot binele din lume”, a zis Tilihoi pentru Gsp.

Originar din Brăila, Nicolae Tilihoi a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în Bucureşti şi adus la Ştiinţa. A evoluat la Universitatea mai bine de un deceniu, în perioada 1976-1987,  în care a făcut pereche cu Costică Ştefănescu în centrul liniei de fund.

A cucerit două trofee de campion şi patru Cupe ale României. În Divizia A a evoluat în 296 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariţii în cupele europene şi 10 în tricoul primei reprezentative a României.