Doi ani fără Costică Ştefănescu: “Contra Stelei vom juca pentru Căpitanul nostru“

0
115

Ieri s-au comemorat doi ani de când ne-a părăsit Costică Ştefănescu, iar o delegaţie a Universităţii, formată din managerul general Felix Grigore, antrenorii Sorin Cârţu, Silviu Lung, Emil Săndoi, Adrian Popescu şi Maximii Aurică Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Gheorghiţă Geolgău şi Costică Donose, l-a omagiat pe Căpitanul care a condus echipa spre marile performanţe, depunând o coroană de flori la mormântul acestuia, din cimitirul Sineasca.

„Au trecut foarte repede aceşti doi ani. A fost un model atât în teren, cât şi în afara lui. Îi simţim cu toţii lipsa. Duminică, contra celor de la Steaua vom juca pentru Căpitanul nostru. Le-am transmis jucătorilor ce a însemnat Costică Ştefănescu pentru Universitatea Craiova. Sunt sigur că vor fi mai bine capacitaţi. Gândurile noastre se îndreaptă spre el”, a spus Emil Săndoi, citat de site-ul oficial al clubului craiovean.

La rându-i, Gheorghiţă Geolgău a declarat: „Este greu de acceptat că nu mai este printre noi. Pentru mine Costică este unul dintre oamenii nemuritori. Chiar dacă el a fost produs al şcolii de fotbal Steaua, când juca împotriva lor a dat de fiecare data maximum şi ne-a condus spre victorii memorabile. Aş vrea ca băieţii să gândească duminică exact ca Ştefănescu: numai şi numai la victorie.”

Totodată, oficialii clubului alb-albastru au depus jerbe de flori şi au aprins lumânări la locurile de veci ale lui Zoli Crişan şi Cristi Neamţu.