Ion Cupă, preşedinte ALDE Dolj: ”Raţiunea şi bunul simţ public au învins”

0
218

ion cupaCeea ce era normal să se întâmple s-a întâmplat. Legitimitatea coaliţiei PSD-ALDE a fost întărită prin votul covârşitor dat în favoarea moţiunii de cenzură. Primul pas către soluţionarea crizei a fost astfel făcut. Ne exprimăm speranţa că Preşedintele Klaus Iohannis va contribui la închiderea acestui episod de criză, prin nominalizarea candidatului de prim ministru ce va fi propus de coaliţia PSD-ALDE în cel mai scurt timp.

Românii aşteaptă un guvern capabil să rezolve priorităţile de pe agenda reală a cetăţenilor, un guvern în stare să pornească motoarele unei economii care să genereze dezvoltare pe termen mediu şi lung. ALDE va fi în continuare un partener corect iîn actul de guvernare. Principala noastră preocupare rămân măsurile liberale menite să dinamizeze economia precum şi apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Prin miniştrii şi ceilalţi demnitari pe care îi vom propune, ALDE va demonstra în continuare că suntem un partid preocupat de performanţă, de competitivitate şi de maximă responsabilitate politică faţă de aşteptările legitime ale cetăţenilor.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ