Halep, eliminată în optimile de finală ale turneului de la Stuttgart! Niculescu – acelaşi deznodământ, după ce a ratat trei mingi de meci

0
205

Calificată direct între primele 16, Simona Halep (locul 6 WTA) a pierdut, astăzi, partida cu sportiva germană Laura Siegemund (71 WTA), scor 1-6, 2-6, în cadrul turneului de tenis de la Stuttgart, Germania, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 759.000 de euro.

Meciul a durat o oră şi 9 minute de joc. Pe durata partidei, Simona a jucat foarte slab atât la serviciu, cât şi la retur. Halep a câştigat 52% dintre mingile jucate cu primul serviciu şi doar 15% cu serviciul 2. Simona a reuşit doar un break pe serviciul Laurei Siegemund. Sportiva antrenată de Darren Cahill s-a accidentat la picior în barajul cu Germania disputat în weekend, iar mobilitatea ei a părut afectată de probleme medicale în meciul de la Stuttgart.

De cealaltă parte, Siegemund (28 de ani) este o specialistă a zgurii şi este rezidentă la Stuttgart. Nemţoaica a jucat cu Simona după o altă surpriză reuşită în primul tur: 6-0, 7-5 cu Anastasia Pavliuchenkova (Rusia, 27 WTA).

Pentru participarea în cadrul turneului de la Stuttgart, Halep va primi 55 de puncte WTA şi un cec în valoare de 8.590 de euro.

Tot ieri, a părăsit turneul german, în optimi, şi Monica Niculescu (29 WTA), scor 62, 6-7, 2-6, contra cehoaicei  Petra Kvitova, numărul 7 mondial.

La 6-5, evident în actul secund, românca a avut trei mingi de meci.