Top 5 filme cu cele mai mari încasări la Box Office în 2019

0
203

          Anul acesta, topul este dominat de filmele cu supereroi şi animaţii. Pe prima poziție este filmul „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului/ Avengers: Endgame”, de Anthony şi Joe Russo, iar pe ultimul loc găsim filmul „Regina de gheață II/ Frozen II”, care i-a făcut pe  oameni să se reîndrăgostească de iarnă.

Să aruncam o privire asupra filmelor care au avut cele mai mari încasari în 2019.

1.„Răzbunătorii: Sfârșitul jocului/ Avengers: Endgame”, de Anthony şi Joe Russo – 2,797 miliarde de dolari

Filmul „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului/ Avengers: Endgame” a primit laude pentru regie, actori, spectacol și încărcătură emoțională, ale cărui încasări a întrecut în numai 11 zile încasările filmului Războiul Infinitului, dar și ale filmului Avatar.

  1. „Regele Leu/ The Lion King”, de Jon Favreau – 1,656 de miliarde de dolari

În savana africană se naște un viitor rege. Dar nu toată lumea din regat sărbătorește venirea noului pui.Regele Leueste o poveste despre maturizare, sacrificiu, iubire și familie, iar filmul acesta ne amintește că dușmanii pot să împrumute chipul unui membru al familiei sau chipul unui prieten.

3. „Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far from Home”, de Jon Watts – 1,131 de miliarde de dolari

O ultimă luptă înainte de pensionare. Înainte să lase masca de super-eroul, Omul-Păianjen decide ca alături de Mysterio să afle cine se afă în spatele atacurilor unor creaturi.

  1. „Captain Marvel”, de Anna Boden şi Ryan Fleck – 1,128 de miliarde de dolari

Acțiunea noului film “Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers, fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei. Abia sosită, Carol e prinsă în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri, având planeta noastră drept miză și câmp de bătaie. “Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouță despre o perioadă încă nevăzută din istoria Universului Cinematic Marvel. (sinopsis)

5. „Regatul de gheață II/ Frozen II”, de Chris Buck, Jennifer Lee – 1,111 miliarde de dolari

Regatul de Gheață II a fost lansat pe 22 noiembrie 2019 în formatele 2D3D și IMAX și prezintă povestea sursei puterilor personajului principal. Mai mult decât atât, în acest film vedem cum Elsa ajutată de Anna, Kristoff, Olaf și Sven își va salva regatul după ce pătrunde într-o pădure străveche, răspunzând chemării ei.