Champions League, azi, alte două optimi

0
220

Astăzi sunt programate, de la ora 22, alte două optimi de finală în Champions League. La Frankfurt, deţinătoarea Europa League, Eintracht, se duelează cu liderul detaşat din Serie A, Napoli.

Celălalt meci este reeditarea finalei de anul trecut a Champions League, Liverpool – Real Madrid, meci arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. Azi-noapte, în jurul orei 2, campionii Europei şi ai lumii au fost treziţi de fanii “cormoranilor” cu un foc de artificii în apropierea hotelului unde s-au cazat. Ancelotti nu poate conta pe Tchouameni, Kroos şi Mendy. La gazde, lipsesc Luis Diaz, Konate şi Thiago Alcantara, iar Darwin Nunez e incert. “Nu am revăzut până în acest weekend finala de anul trecut și știu de ce nu am revăzut-o, a fost o adevărată tortură. Am făcut un meci bun și puteam să câștigăm. Ei au marcat un gol decisiv”,a spus Klopp, despre acel 0-1, cu reuşita lui Vinicius.

Miercuri se joacă: Inter Milano – FC Porto şi RB Leipzig – Manchester City. Săptămâna trecută s-au jucat meciurile: AC Milan – Tottenham 1-0, Paris Saint-Germain – Bayern Munchen  0-1, Borussia Dortmund – Chelsea 1-0, FC Bruges – Benfica Lisabona 0-2. Partidele retur vor avea loc în luna martie.