Impact devastator! Două femei decedate în accident la Radovan

0
655

Două femei, o tânără de 28 de ani, din Craiova şi una în vârstă de 50 de ani, din Podari, şi-au pierdut viaţa, iar un bărbat de 38 de ani din Craiova a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unui violent accident de circulaţie petrecut ieri pe DN 56, în localitatea Radovan. Autoturismul Volkswagen în care se aflau cele trei victime a fost izbit de o Skoda scăpată de sub control, la volanul căreia se afla o şoferiţă de 30 de ani, din Ciupercenii Noi. Aceasta este acum cercetată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pompierii şi poliţiştii doljeni au fost anunţaţi ieri, puţin după ora 8.00, că pe DN 56, la km 14+800, pe raza localităţii Radovan, a avut loc un grav accident de circulaţie. La faţa locului a intervenit Secţia de Pompieri Segarcea din cadrul ISU Dolj, cu un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, precum şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dolj, ajungând şi echipaje de poliţişti. Pompierii au fost nevoiţi să taie una dintre maşini pentru a scoate cele trei persoane aflate în interior, care rămăseseră prinse între fiarele contorsionate ale vehiculului. Din nefericire, două femei au decedat, iar a treia persoană, un bărbat, rănit grav, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgnţă Craiova.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, Veronica Vană, de 30 de ani, din Ciupercenii Noi, la volanul unui autoturism Skoda, în timp ce circula dinspre Calafat către Craiova, la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Volkswagen, condus regulamentar de Floriana Ungureanu, de 28 de ani, din Craiova. În maşină se mai afla Gena Tîrşoagă, de 50 de ani, din Podari şi Adrian Meleancă de 38 de ani, din Craiova. Cele două femei din Volkswagen au decedat în urma leziunilor suferite la impact, iar bărbatul a fost rănit grav. Șoferiţa vinovată a scăpat fără să fie rănită, pe numele ei fiind deschis dosar penal. „În cauză a fost întcmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.