Studenți craioveni pe podium!

0
59

În perioada 15-17 noiembrie 2018 s-a desfășurat, la Ploiești, Concursul Național de Dans „Everybody Dance with us”, unde peste 100 de studenți, reprezentanți ai Caselor de Cultură ale Studenților din țară, s-au întrecut pentru cea mai înaltă treaptă a podiumului. Casa de Cultură a Studenților din Craiova, reprezentată de trupa Freaks Crew, a obținut locul I la categoria Fantezie – Coregrafie, locul al III-lea la categoria Street Dance, Premiul de Popularitate și Premiul pentru cea mai bună dansatoare – Patricia Boruzescu (Facultatea de Drept din Craiova).

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, dansatorii craioveni au trecut Dunărea și au participat, în Bulgaria, la Concursul International Choreography Awards 2018, reprezentând Romania cu succes și obținând trei medalii de aur și una de argint.

În zilele de 15 și 16 decembrie 2018, trupa Freaks Crew va participa la o nouă competiție internațională, organizată în Croația, unde vor concura peste 450 de școli de dans de pe toate continentele.

De subliniat că toți studenții pot participa la cursurile de dans gratuite organizate de Casa de Cultură a Studenților din Craiova, care au loc în fiecare zi de joi și duminică.