Paula Seling revine la Craiova în concertul caritabil „ColinDAR”

0
294

Paula Seling va reveni şi în acest la Craiova pentru a sprijini programele Asociaţiei „Vasiliada” – ONG patronat de Arhiepiscopia Craiovei – prin susţinerea tradiţionalului concert caritabil de colinde „ColinDar”. Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, evenimentul va avea loc miercuri, 5 decembrie, de la ora 19.00, în sala Filarmonicii „Oltenia”.

Paula Seling va urca pe scenă alături de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficienţe de auz de la Şcoala Specială „Sfântul Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual colindele interpretate de îndrăgita artistă. De asemenea, se vor alătura Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova și solistele Zorina Bălan și Evelyne Curelea. Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi orientate către programul de sprijin pentru persoane cu dizabilităţi, implementat de Asociaţia „Vasiliada”.

Colaborarea Asociaţiei „Vasiliada” cu Paula Seling a început încă din 2005 şi continuă în fiecare an prin implicarea artistei în numeroase acţiuni filantropice, printre care deja tradiţionalul concert caritabil „ColinDar cu Paula Seling”. Începând cu 2008, Paula Seling a devenit membru de onoare al Asociaţiei „Vasiliada”, iar în decembrie 2010 a primit din partea ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscop al Craiovei, Crucea Sfântului Nicodim de la Tismana, cea mai înaltă distincţie oferită de Mitropolia Olteniei unui laic.

Invitaţiile pentru concert se găsesc la sediul Asociaţiei „Vasiliada” – strada „Nicolăescu Plopșor” nr. 3A, etaj, la Filarmonica „Oltenia”, Catedrala „Sf. Dumitru”, Bisericile „Madona Dudu”, „Sfânta Treime” și „Sf. Ilie”. Detalii la numerele de telefon 0251.521.040 și 0749.402.147.