SCM Craiova a câştigat prima manşă cu Bergen

0
219

În prima manşă din turul 2 preliminar al Cupei EHF, SCM Craiova s-a impus cu 26-24 în faţa formaţiei norvegiene Tertnes Bergen. Meciul retur se va disputa duminică, de la ora 18, tot în Sala Polivalentă, fetele lui Bogdan Burcea permiţându-şi şi un eşec la un gol pentru a obţine calificarea în turul al treilea.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Vizitiu 7 goluri, Țicu 5, Nikolic 4, Trifunovic 3, Colac 2, Șelaru 2, Zamfir 1, Cace 1, Orșivschi 1, Ion.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova, a declarat: “Este doar 2-0 pentru noi. S-a consumat o repriză și s-au înscris puține goluri. Mă așteptam să înscriem mai multe goluri. Din păcate, am anticipat că nu reușim să facem față la fazele rapide. Mă mulțumesc clar sportive ca și Carmen Șelaru, Țicu, care au jucat multe meciuri câte 60 de minute, Trifunovic, care joacă de mai mult timp accidentată, Nikolic, care, de asemenea a evoluat foarte multe minute.  Jucătoarele tinere trebuie să înțeleagă că nu sunt la număr, ci trebuie să joace la un alt nivel, la o formație care vrea să performeze.”

Ana Maria Țicu a spus: “Nu trebuie să ne bucurăm prea mult, mai avem de jucat un meci. A fost o partidă foarte grea și mă bucur că ne-am impus. Știm stilul lor de joc, cu multe pase în viteză și sper ca mâine să le facem față.”