Protest anti-Mititelu la Universitate

1
412

Fanii Ştiinţei au arborat mesaje pe gardul instituţiei de învăţământ

Ieri la prânz un grup de 10 suporteri ai Universităţii Craiova au organizat ad-hoc un miting de protest faţă de situaţia în care a ajuns echipa favorită. Locul ales a fost chiar Universitatea din Craiova, pe gardul căreia au arborat câteva mesaje împotriva fostului finanţator Adrian Mititelu, dar şi a preşedintelui FRF, Mircea Sandu şi a şefului LPF, Dumitru Dragomir. „Sandu, Dragomir, mititelu: Ştiinţa nu moare! Muriţi voi, javre ordinare!”, „Pleacă mititelu!”, „Pleacă brutare!” sau „Ştiinţa suntem noi!” se putea citi pe bannerele afişate de fani.

 

1 COMENTARIU

  1. Vrajeli, “PLEACA” auzim de 6 ani dar astea il fac si mai tare pe Mititelu pentru ca arata ca el e numarul 1 chiar asa cum il fac ei “brutar,sarac,mititelu” nu fac decat sa arate lumii ca nu se poate decat cu echipa lui
    OLTENIA CRAIOVA e continuatorarea spirituala a Craiovei de alta data.Geolgău “Îmi doresc o echipă a regiunii şi a suporterilor” .Sorin Cartu: “U Craiova nu mai există. Trebuie facuta o noua echipă”.Balaci “nu sufera doar un oras lipsa fotbalului de performantă,ci o intreaga regiune ” Veniti langa echipa de la combinat. HAI OLTENIA CRAIOVA !

Comments are closed.