Ucenicii Electricieni au grijă de bugetul lor, datorită atelierelor desfășurate de Fundația The Duke of Edinburgh, cu sprijinulAdrem și EnergoBit

0
205

Prin parteneriatul Distribuție Oltenia cu Fundația The Duke of Edinburgh’s International Award România asigurat de partenerii tradiționali Adrem și EnergoBit, celor aproape 300 de viitori profesioniști în energie li se oferă șansa de a privi domeniul financiar din perspectiva experților.

Colaborarea dintre Distribuție Oltenia, ADREM și EnergoBit a adus în liceele Ucenic Electrician experți financiari, într-o perioadă în care atenția la bugetul personal face diferența între un trai modest și unul decent. Cu sprijinul Fundației The Duke of Edinburgh, ucenicii noștri pleacă în vacanță cu noțiuni elementare despre valoarea banului, importanța independenței financiare și tips&tricks despre cum să fii mai chibzuit.

„Misiunea noastră este de a forma tinerii atât în sectorul în care activăm, însă ne dorim ca ei să fie pregătiți și pe plan personal pentru viața de adult. Pentru că provocările vin atunci când ne dorim mai puțin, este foarte important să fim pregătiți cu noțiuni elementare din toate domeniile, mai ales cel financiar. Să fii conștient de valoarea banului încă de la începutul carierei este un atu pe care noi îl oferim elevilor noștri atât prin bursele plătite, cât și prin salariul în cadrul internship-ului plătit, alături de alte abilități pe care încercăm să le formăm alături de partenerii noștri.”,Eugen Butoarcă, CEO Distribuție Oltenia.

 După 30 de ani de antreprenoriat pot spune că nu e niciodată prea devreme să-ți începi educația financiară. Cu cât investim mai devreme în dezvoltarea acestrei abilități, cu atât mai repede vom vedea în societate schimbări. Consumul inteligent și responsabil al resurselor ține de mentalitate, iar educație financiară are marele rol de a ne forma pe acest drum. Mă bucur să le putem oferi elevilor din liceele Ucenic Electrician acces la o educație modernă, în pas cu vremurile, pentru că educația financiară le va fi indispensabilă pe viitor, atât în viața profesională cât și cea personală.”, Corneliu Bodea, CEO ADREM.

 „Cu siguranță toți suntem preocupați de viitor, de bunăstarea noastră și a oamenilor dragi din jurul nostru.Astăzi, mai mult ca oricând, orice tânăr are nevoie și de cunoștințe financiare de bază pentru a înțelege cum funcționează societatea și cum poate lua cele mai bune decizii pentru viitorul său.Ne bucurăm să putem spijini tinerii și de această dată, contribuind la temelia educației care-i va ajuta să devină adulții responsabili de mâine.

Prin informare și instruire sigur vor reuși să își dezvolte abilitățile și încrederea necesare pentru a deveni mai conștienți de oportunitățile existente și pentru a face mereu alegeri informate.” Florin POP, Director General EnergoBit

 ADREM – Grupul Adrem sprijină tranziția spre energie regenerabilă prin oferta sa de soluții și servicii dedicate domeniului energetic, prin intermediul celor trei companii – Adrem Invest, Adrem Engineering și Adrem Link – fiecare specializată pe segmentul ei de piață. Partener Distribuție Oltenia din anul 2008.

EnergoBit –Societatea oferă o gamă completă de servicii precum audit energetic și proiectare tehnică, fabricarea de echipamente electrice (de medie și joasă tensiune), servicii de antreprenoriat general, mentenanță și operare și dezvoltă proiecte energetice atât pe piața autohtonă, cât și în străinătate, furnizând soluții energetice inovative și durabile, perfect adaptate cerințelor specifice ale clienților. Partener Distribuție Oltenia din anul 2011.