Ai o fotografie reuşită? Foloseşte #InstaCraiova şi poţi câştiga un premiu!

0
153

Până pe data de 2 mai a.c., utilizatorii de Instagram se pot alătura proiectului fotografic InstaCraiova, organizat de Asociaţia April Hub şi Comunitatea Instagram Craiova şi care urmăreşte promovarea artelor vizuale – fotografia, a oraşului Craiova, crearea unui conţinut creativ calitativ pe reţelele sociale, dar mai ales crearea unei comunităţi dincolo de mediul online.

Dacă ai un profil public şi ai făcut o fotografie în Craiova sau în jurul oraşului, foloseşte hashtagul #InstaCraiova şi poate fi una dintre cele 100 de imagini care vor fi expuse în cadrul celei de-a III-a ediţii InstaCraiova. Fotografiile pot fi realizate cu telefonul sau cu un aparat foto. Nu trebuie să aibă o temă specifică, ci să fie cât mai atractive din punct de vedere vizual.

Organizatorii vor selecta 100 dintre cele mai creative şi calitative fotografii şi le vor expune, în perioada 12-20 mai, în Sala Studio a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”. În prezent, hashtagul #InstaCraiova conţine peste 7.000 de fotografii. Împreună cu sponsorii Libris.ro şi Gerovital vor fi premiaţi zece dintre cei mai creativi şi activi instagrammeri craioveni. De asemenea, împreună cu 5 To Go va fi organizat un concurs ce va debuta curând.

La vernisajul din 12 mai, ora 19.00, vizitatorii vor putea participa la un workshop de fotografie de produs by Marica Advertising, o degustare de vin marca Corcova, dar şi la un workshop de beauty realizat de Gerovital.