Ședințele comisiilor de specialitate ale CLM Craiova, desfășurate prin mijloace electronice

1
462

Ședințele comisiilor de specialitate, precum și plenurile Consiliului Local Municipal (CLM) Craiova se vor desfășura și prin mijloace electronice, dată fiind situația de urgență impusă de prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Consilierii municipali au luat această măsură, în această dimineață, votând, într-o ședință extraordinară, modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al CLM Craiova. ”În situaţii excepţionale, constatate potrivit prevederilor legale, şedinţele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Municipal se pot desfăşura prin utilizarea mijloacelor electronice (on-line)”, se precizează în proiectul de hotărâre al CLM Craiova.

Aleșii locali sunt convocați în ședință ordinară pe data de 26 martie, pe ordinea de zi fiind 31 de proiecte de hotărâre.

 

1 COMENTARIU

  1. ar fi interesant de aflat cum si de unde si-au procurat toti alesii masti de fatza, ca-n comertu’ farmaciilor locale pentru toti, articolu’ asta lipseste cu desavarsire … oare care aspect il urmaresc dansii, sa nu se contamineze dumnealor de la popor sau sa nu ia poporu’ boala de la dumnealor … ??? ca vorbim de modestie si devotament , nu …

Comments are closed.