Cioloş, întâlnire cu Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene

0
68

cilosDacian Cioloş este inclus în agenda de primiri la Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, luni 20 martie.

Nu exista detalii pentru  nici una din intîlnirile din agenda lui Juncker pentru această saptămână în afara de functiile celor primiţi la sediul din Bruxelles al Comisieie. Înaintea lui Cioloş, Juncker îl va primi pe  Pierre  Rene Lemas,director general al Casei de Depozit şi Consemnatiuni, institutie de investitii de portofoliu a Franţei.

Calitatea  mentionată a lui Ciolos este de fost prim ministru al guvernului Romaniei şi fost membru al Comisiei Europene.

Dacian Ciolos nu mai are nici o functie în momentul de fată. El era consilier al lui Juncker cand a fost numit în 2015 premier după demisia lui Victor Ponta.

Potrivit unor surse din Bruxelles,, Ciolos ar putea primi din nou o functie în aparatul Comisiei Europene, după lunile de ,,şomaj” in care s-a aflat după alegerile din decembrie 2016 şi predarea mandatului catre noul premier Grindeanu.Tatonările lui Ciolos pentru a intra pe o pozitie de vârf în PNL sau USR au fost respinse de cele două partide de opozitie.