Reacţiile alb-albaştrilor după remiza cu FCSB

0
253

La finalul derby-ului cu FCSB, încheiat la egalitate, 1-1, atmosfera din grupul Universităţii Craiova era una jovială, ţinând cont că s-a obţinut punctul in extremis, dar alb-albaştrii au admis că evoluţia lor n-a fost pe măsura aşteptărilor. Ca şi după meciul cu Farul, Eugen Neagoe a avut nemulţumiri legate de arbitraj, de această dată îndreptăţite. “Geană” pretinde că ştia că echipa sa va avea un final mai bun şi le-a transmis la pauză jucătorilor că vor marca.

„Noi inventăm regulamentul. Facem fiecare după cum ne taie capul. Dacă este de roșu nu dăm, daca nu este dăm. Imediat a dat roșu. Nici nu cred că era de eliminare faultul, chit că a fost sau nu offside. A scos imediat cartonașul roșu și i-am spus: Băi, ușor, că ai timp să dai roșu, de ce ești așa disperat să dai roșu? Nu înțeleg. Mai ușor, mai calm. Nu ne mai speriați așa.  Am început meciul foarte prost. După acea ocazie mare a lui Miculescu, am primit gol dintr-un corner, nepermis de ușor. Nu trebuia să facem acea greșeală. Dar sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Au crezut în ei. Le-am spus inclusiv la pauză că vom marca goluri. Știam că suntem mai puternici din punct de vedere fizic și că îi vom domina pe finalul meciului și asta s-a și întâmplat. Cred că acest rezultat de egalitate este corect“, a spus Neagoe.

Elvir Koljic a ratat o mare ocazie, apoi a adus egalarea, cu primul gol al său după 9 luni, ultima reuşită fiind în acel baraj cu Botoşani pentru Conference League.

„Vreau să joc cât mai bine la fiecare meci, sper să uremeze şi alte goluri. FCSB e o echipă foarte bună, jucătorii au calitate. S-a întâmplat să primim gol la o fază fixă. După gol, am intrat foarte bine în meci. E un punct important. Echipa a trecut printr-o perioadă mai slabă. Sper că am revenit și sper să facem puncte și în deplasare“, a spus Elvir Koljic.

Alexandru Creţu a avut o prestaţie modestă şi a recunoscut acest lucru la final, asumându-şi şi lipsa de marcaj la Edjouma, la faza golului din primul minut.

„Am luptat până în ultimul minut, iar rezultatul ne dă încredere pentru etapele viitoare. Am bătut campioana runda trecută, acum am făcut egal, se putea și mai bine. Nu cred că e lipsă de concentrare, sunt momente când greșim, suntem oameni. Chiar eu l-am pierdut pe Edjouma la gol, era omul meu. Cred că din ultimii 5 ani este cel mai strâns campionat și se va juca până la ultimul meci. Îmi pare rău că avem fluctuații de formă. Nu știu dacă ne-am revenit, cred că și astăzi puteam să jucăm mult mai bine“, a spus Alexandru Crețu.