Campanie pentru promovarea profesiei de asistent social

0
526

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a demarat o amplă campanie națională de promovare și valorizare a profesiei de asistent social intitulată „România se ridică în picioare pentru asistența socială”. În fiecare județ al țării se organizează evenimente la care participă asistenți sociali, oficialități, societatea civilă, universitari, și susținători ai profesiei de asistent social.

Pe 28 februarie a.c, județul Dolj „se ridică în picioare” pentru asistența socială. Evenimentul va avea loc în Aula Mihai I, fosta Sală albastră, a Universității din Craiova. La eveniment vor fi prezenți atât președintele CNASR, Doru Buzducea cât și vicepreședinții Cristian Roșu și Ioan Durnescu precum și secretarul executiv doamna Diana Cristea.

„Ne bucurăm că Cetatea Băniei a decis, ca în anul Centenarului Marii Uniri,  să se ridice în picioare pentru asistența socială. Campania noastră dorește să redea demnitatea asistentului social iar asistenței sociale gloria și splendorile pe care le merită această nobilă profesie. Oficialități de rang înalt, asistenți sociali, jurnaliști, universitari, prieteni și susținători ai profesiei de asistent social și-au anunțat prezența. Promitem un eveniment fără precedent în istoria campaniei CNASR. Iar despre toți prietenii olteni, nu puțini la număr, care au pus umărul ca întâlnirea noastră să fie memorabilă, spunem doar atât: jos pălăria pentru felul în care gândiți și pregătiți evenimentul”, a declarat președintele CNASR, Doru Buzducea.