Craioveancă accidentată pe trecerea de pietoni

0
141

O tânără de 32 de ani a fost rănită într-un accident petrecut ieri după-amiază, pe strada „Caracal” din Craiova. Femeia a fost lovită pe trecerea de pietoni de şoferul unei „bulgăroaice”, care s-a ales cu dosar penal.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, la intersecţia străzilor „Caracal” şi „1 Decembrie 1918”. Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit faptul că Petrişor Băscrăcea, de 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Kalos, înmatriculat în Bulgaria, pe strada „Caracal”, către Centrul Comercial Bănie, la intersecţia cu strada „1 Decembrie 1918” nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat-o pe Daniela Simulescu, de 34 de ani, din Craiova, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu era băut, pe numele său fiind întocmit dosar penal. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent şef adjunct Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.