Tinerii social-democraţi doljeni s-au alăturat protestatarilor

4
150

Tinerii social-democraţi doljeni au anunţat, ieri, prin vocea preşedintelui TSD Dolj, Florentin Tudor, că sunt de acord cu revendicările liderilor USL şi au solicitat şi ei demisia Guvernului Boc, renunţarea la alegeri comasate şi organizarea de alegeri anticipate. De asemenea, aceştia au mai spus că sunt solidari cu românii care sunt în stradă şi că, deşi în Craiova nu se desfăşoară un protest organizat, membrii TSD Dolj vor participa la manifestări ca simpli cetăţeni, afectaţi şi ei de măsurile aiuristice luate de actuala putere.

«TSD Dolj e solidar cu “viermii”, “ciumpalacii”, “huliganii” şi “inculţii”, împotriva başbuzucilor. Solicităm Guvernului României să-şi dea demisia pentru a fi instalat un nou Guvern de tehnocraţi şi dorim organizarea alegerilor anticipate. În urma întâlnirii pe care liderii USL au avut-o cu reprezentanţii Guvernului, opozanţii au obţinut o nouă victorie, prima fiind câştigată chiar de cei care au protestat împotriva puterii, obţinând astfel întoarcerea doctorului Raed Arafat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Deşi populaţia României doreşte organizarea alegerilor anticipate pentru a trezi o speranţă, acest Guvern nu vrea să îşi dea sub nici o formă demisia şi doreşte comasarea alegerilor, precum şi amânare acestora până în toamnă. În acest moment România este guvernată de un Guvern nelegitim, alcătuit din trădări şi care nu mai reprezintă instituţiile statului, un Guvern condus de başbuzucul-şef Emil Boc. Suntem solidari cu tot ceea ce se întâmplă în aceste momente, cu măsurile şi dorinţele pe care populaţia şi le-a exprimat prin toate aceste forme de protest. TSD Dolj solicită demisia ministrului Administraţiei şi Internelor, dată fiind proasta gestionare a evenimentelor care au avut loc în această perioadă pe teritoriul întregii ţări. De asemenea, solicităm să se renunţe la ideea comasării alegerilor şi la anularea acestora până în toamnă. TSD Dolj doreşte înlocuirea acestui Guvern de başbuzuci cu unul de tehnocraţi, care să poată implementa politici publice care să producă efecte benefice asupra populaţiei», a declarat Florentin Tudor, preşedintele TSD Dolj.

“Nu suntem organizatorii manifestărilor”

Chiar dacă nu a organizat nicio manifestare de protest, liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, spune că va merge în Piaţa Prefecturii pentru a fi alături de cei care solicită demisia actualei puteri şi organizarea de alegeri anticipate. “Suntem solidari cu cei care protestează, însă nu suntem organizatorii manifestărilor. Sunt foarte multe persoane care vor să participe la aceste mişcări, însă, din cauza presiunii şi a lipsei de civism a anumitor structuri, nu o fac. TSD Dolj nu se teme de presiuni, însă vrem să procedăm altfel, să dezvoltăm un dialog cu cetăţenii. Asta înseamnă o guvernare modernă şi nu să guvernezi aşa cum îţi doreşti tu. Noi nu putem decât să fim aproape de cei care îşi manifestă într-un mod firesc nemulţumirile. Ca locuitor al judeţului Dolj, eu cred că pot să-mi manifest nemulţumirea faţă de Guvernul Boc în Piaţa Prefecturii din Craiova. Mă voi alătura celor care protestează paşnic împotriva măsurilor luate de putere”, a mai spus Florentin Tudor, preşedintele TSD Dolj.

ALINA DRĂGHICI şi MARIN TURCITU

 

4 COMENTARII

  1. nu mai incercati sa politizati mitingurile. ati vazut de atatea ori ca oamenii nu va vor langa ei. chiar vreti sa patiti ca saracul orban care se plangea ca a mai luat si un pumn si un cot in spate pt ca a facut nesabuinta de a se duce printre protestatarii adevarati si nu printre cei cu carnete de partid care tipaul la comanda la arcul de triumf? haideti sa fim seriosi, intelegeti ca oamenii nu va vor, asa ca nu va mai chinuiti sa postati in salvatorii patriei

  2. Am crescut intr-o tara libera, acesti tineri se pare ca tot in spiritul comunist au crescut nicidecum ca noi.
    Sa fi solidar pt voi inseamna sa participi la urlete, injurii, molestari la adresa altora care nu va impartasesc ideile voastre?
    Solidaritate inseamna sa impartasesti ideile, convingerile si aspiratiile tale cu ale celorlati

  3. “Bannerul cu trandafirii social democrati( steagul PSD pt cine nu cunoaste) a fost calcat in picioare de protestatarii furosi.
    Cand au vazut ca nu-l pot distruge astfel, l-au incendiat”….articol de pe stirileprotv. asa ca hai domnilor psd isti nu va mai umflati in pene ca voi sunteti schimbarea. lasati oamenii in pace si nu le mai furati mitingul

  4. Oare acesti tineri, nu au altceva de facut? Nu vad si ei ca in toata Romania PD-L este hulit? Ce perspective mai au ei in acest partid, cand seniorii si-au batut joc de increderea acordata de miloane de oameni? Sa fim seriosi! Acest partid trebuie sa dispara din tara, la fel ca PCR. Daca mai esista oameni adevarati in PD-L, sa plece acum. Maine s-ar putea sa fie tarziu. Ce sa faca ei, alaturi de protestatari? Sa strige, din rasputeri, ca Boc si Basescu au adus oamenii la limita de jos a existentei? Ha,Ha, Ha! Ce gluma buna!

Comments are closed.