B-Entrepreneur şi Biblioteca online vor rămâne active pentru o perioadă de 3 ani

0
153

În data de 25 noiembrie 2015 a avut loc la Madrid conferinţa finală din cadrul proiectului, unde s-au prezentat parteneriatul şi rezultatele proiectului. Tot în cadrul conferinţei finale, au avut loc discuţii cu experţi în antreprenoriat despre beneficiile exploatării viitoare a proiectului.

Biblioteca interactivă, principalul rezultat al proiectului, a fost prezentată în detaliu cu ocazia conferinţei finale, cu accent pe descrierea funcţionalităţii şi a resurselor implicate. Experţi din cadrul comunităţilor de afaceri din ţările partenere au participat la conferinţă şi au împărtăşit experienţa procesului de evaluare a celor mai bune practici în cadrul proiectului B-Entrepreneur. Totodată, aceştia şi-au exprimat opinia cu privire la cele mai bune proiecte evaluate şi au discutat despre impactul potenţial al acestor proiecte pentru educaţia antreprenorială şi dezvoltarea aptitudinilor în acest domeniu.

26 de proiecte selectate pe baza unor criterii validate şi solide

Site-ul proiectului B-Entrepreneur şi Biblioteca online vor rămâne active pentru o perioadă de 3 ani, până în decembrie 2018. Mai mult, au fost adăugate opţiuni adiacente pentru o mai bună funcţionalitate a Bibliotecii online, pe baza recomandărilor experţilor, oferind astfel posibilitatea adăugării de noi proiecte pe această platformă online în viitor. Acest aspect va avea o contribuţie la menţinerea Bibliotecii online actualizată, vibrantă şi relevantă de-a lungul celor 36 de luni.

Proiectul B-Entrepreneur s-a apropiat de final odată cu lansarea Bibliotecii online în această lună; astfel, a fost creată o bază de date online interactivă, care conţine cele mai bune 26 de proiecte selectate pe baza unor criterii validate şi solide. Beneficiind de accesul la cele mai bune proiecte în domeniul antreprenorial, resurse şi idei de training, alăturarea dumneavoastră în rândul comunităţii B-Entrepreneur în această lună reprezintă un pas important pentru educaţia antreprenorială în anii care vor urma.

Proiectul “B-Entrepreneur: BEST PRACTICES IN ENTEPRENEURSHIP AT EU LEVEL” (referinţă “B-ENTRE 543064-LLP-1-2013-1-ES-KA4-KA4MP”) este finanţat în cadrul programului Lifelong Learning Programme – 2013, Key Activity 4, Multilateral Projects şi se va încheia la sfârşitul lunii decembrie 2015.