Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj : Dan Diaconu, un consilier nedemn de PNL!

0
333
Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, pe pagina sa de facebook :
“Am decis astăzi cu unanimitate de voturi excluderea consilierului Dan Diaconu din partid. PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preț în administrație. Comportament perfect agreat însă de PSD, așa cum a demonstrat cu vârf și îndesat astăzi, dar și în alte nenumărate rânduri.
În ședințele din această după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage “pe furiș” de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanță și om politic de “sens giratoriu”, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în același stil mojic și duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu de a “cumpăra” voturi și destine fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost “mânjit” în frumosul stil pesedist și pus să tragă stânga în sus. Dragi votanți ai Craiovei, vă asigurăm că Partidul Național Liberal se va bate tot timpul pentru ca interesele cetățenilor să primeze, să dăm plus-valoare atunci când ne dați girul dumneavoastră.
Tot astăzi, președintele PNL Craiova Mario Ovidiu Oprea și-a înaintat demisia, iar Marian Vasile a fost numit președinte interimar al organizației municipale”