Perspective de adaptare la schimbare

0
156

Cu ocazia Zilei Internaționale a Filosofiei, Specializarea Filosofie a Facultății de Științe Sociale, Universitatea din Craiova, prin Centrul de Cercetări Filosofice (CEFI), invită membrii domeniului științelor sociale și umaniste (profesori din mediul preuniversitar și universitar, elevi, studenți) precum și orice persoană interesată, la dezbaterea on-line cu tema:

CRIZA COVID ȘI FILOSOFIA. PERSPECTIVE DE ADAPTARE LA SCHIMBARE”

Evenimentul va avea loc joi, 19 noiembrie a.c, între orele 16-18, pe platforma ZOOM. Accesul se va face în mod liber pe linkul:

https://us04web.zoom.us/j/78774670602?pwd=STBpaW9nWTU5R0hHb01NNktnTHhWUT09

Dezbaterea va avea următoarele repere:

– evaluarea impactului pe care actuala pandemie îl are asupra multiplelor aspecte ale vieții omului contemporan;

– avansarea unor soluții pentru diminuarea efectelor negative ale crizei și pentru transformarea acestora în oportunități de dezvoltare personală și socială;

– înțelegerea relevanței crizei Covid pentru condiția umană;

– analiza predării on-line a cursurilor de filosofie în licee și universități.

Persoanele interesate să susțină un punct de vedere elaborat, din aria de specialitate, sunt invitate să trimită, la una din adresele de email de mai jos, un rezumat de cel mult 10 rânduri, până pe data de 18 noiembrie a.c. Celelalte persoane sunt invitate să acceseze în mod liber linkul ZOOM, în ziua și la ora evenimentului. În cadrul dezbaterii vor fi încurajate intervențiile și discuțiile libere.